- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brae
őstag
Én is egyszerre 2 csomagot számolok a HT-s p4-emmel, meg a Pentium D-s és AMD X2-es kollégák is így tolják. Teljesen normális, amit a Feladatkezelőben látsz, ha csak 1mag/1thread van leterhelve fullra akkor az 50%, ha 2 az 100%.
Egyébként BOINC-ba ''Az Ön beállításai''-->''General preferences''-->''On multiprocessors, use at most''-->2-re állítod -
westlake
félisten
mar visszatetem az 5.4.11-et mindket gepre, de mar megint arra ertem haza,hogy mindket mocskos gep le volt csatlakozva.. most mar a tokom tele van.. a melohelyen bezzeg 4 napig volt online a noti..semmi mas nem fut a gepen, ami terhelne a halozatot.. tudomasom szerint semmi baj sincsen a kabelnettel.. sot, pont azert valtottam adsl-rol, mert lassu volt a csomagforgalom (magas ping - wow)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest