- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brae
őstag
válasz
#72042496 #1239 üzenetére
Bizony
Grat!
Egyébként az egész csapatot szeretném megdícsérni, nagyon jól nyomjuk, így tovább
nemsokára megesszük a Hungary csapatot -
oettinger01
őstag
válasz
#72042496 #1156 üzenetére
a hdd-n kívül minden cserélve lett, szóval remélem előtt utóbb teljes bevetésra indulnak a kentsfieldek
ma kaptam az infót, hogy megveszik az én gépemet is, tahát hamarosan én is új platform alatt nyomom majd rozikát
de mivel haverom megvette a quadot így valszeg beérem egy E4400al is
jó lenne ha a csapatunknak nem csak kb 20 aktív tagja lenne, de ahogy látoma a fórum legtöbb tagja hagyja elveszni a felesleges energiát az erőmüveikben
kellene valami kampányt csinálnunk -
oettinger01
őstag
válasz
#72042496 #1154 üzenetére
jaja
viszont valamit nem nagyon értek. hogy maradhatott meg az eddigi pontszáma és, hogy vehette egy az egyben át az egészet...... ilyenkor új néven új számolás indul. meg azt mondja most elég sokat megy majd a gépe, thát non-stop és ahhoz képest nagyon gyengén nő az avg-je.
szerintetek mi lehet a probléma? -
oettinger01
őstag
-
Pyton
aktív tag
-
Brae
őstag
-
Brae
őstag
válasz
#72042496 #1016 üzenetére
Mostanában egy paraszthajszállal jobb napi átlagot produkálunk, de nagyon egyformán teljesít a két csapat[link]
t1 Jók azok az Athlonok, csak kicsit többet kéne nyomatniFaterom 1700+ Palomino-ja 160-as napi átlagot csinált mikor 24 órába ment, sztem ez nagyonjó eredmény egy 6 éves procitól
Egyébként az újabb procik közül egyedül az Nw magos Celeronok a kirívóan szarok, többivel lehet elég szép eredményt produkálni (természetesen Core2 Duo/Quad-al nem lehet versenyre kelni) -
Brae
őstag
válasz
#72042496 #1014 üzenetére
Eszméletlen erős ez a C2D, erre nem számítottam, átlag 55pont körül kap egy csomagra
és ''csak'' 2800mhz-en megy (sajnos nagyon fos a kupakja, fel kellett polírozni, de még így is eléggé melegedős fajta és a további mhz-ekhez elég nagy +feszültség kell, úgyhogy mivel a szabilitás az elsődleges elég lesz a 2800mhz).
Egyébként annyira nem érdemes meghúzni a procit BOINC-os projektek szempontjából, Core2-vel asszem 3500mhz körül van az a határ ami után már nem nagyon kapsz több pontot, ha jól emlékszem ezzel westlake foglalkozott bővebben, ha több info kell, érdeklődj nála.
Amúgy a Xeon-od és egy mezei E6400 között mi a különbség?
Jólenne, ha azt a falka Cedar Mill-t is betudnád izzítani, minden számitási teljesítményre szükség van. le kell nyomnunk a HUNGARY a csapatot és akkor a PH! lesz az első Hazánkban!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest