- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Magisk
- LTE frekvenciák
- Négy modellből áll a Xiaomi idei rolleres kínálata - bemutató
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pyton
aktív tag
válasz
szacsee #3910 üzenetére
Ezek a cpu support list-ek nem túl hitelesek, maximum irányadónak jók. Pl. nincs benne a mostani X2-es sem a listában.
Anno egy Slot1-es AT-s(!) Acorp lapban hajtottam Tualatin Celeront. (A lap még megvan, átalakító is hozzá, újra meg tudom ismételni a mutatványt)
Nem lennék én olyan biztos abban, hogy nem indulna el. Szerintem meg fogom próbálni, maximum lesz egy eladó Phenomom.
Ez az Asrock lap AM2 borad-dal olyan egzotikum, ami nálam kizárja az eladást. Talán egy DDR2-es Thubannal is lehetne kísérleteket folytatni, úgy tudom lesz/van olyan.
A kutatóknak 300000 évre visszamenően vannak adataik a légköri CO2 és a hőmérséklet összefüggéséről. A CO2 növekedésével mindig nőtt a hőmérséklet, a csökkenésével pedig arányosan hűvösebb is lett. A mostani CO2 szint magasabb mint valaha, a hőmérséklet egyelőre csak egy korábbi maximumot ért el. Senkinek ne legyenek illúziói, a hőmérséklet csak a sokéves ping miatt nem ugrott még fel. Még pár év, és teljesen elszabadul a pokol. Mióta vannak meterológiai mérések Mo-on, még soha nem esett ennyi eső májusban, mint idén. Aztán itt vannak az óriási viharok. Persze, aki akarja, homokba dughatja a fejét, csak aztán ne sipákoljon, ha itt lesz az ítélet...
Új hozzászólás Aktív témák
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Autószerelők, autószerelés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Macska topik
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PLUS GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest