- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Elérhető az alvási apnoe funkció a magyar Samsung órákon
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi Redmi Note 10S mikrofon problèma
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
chepavel
aktív tag
válasz
kingabo #4799 üzenetére
Bővíteni én már csak akkor tudok, ha lesznek új beszerzések. Jelenleg ez a maximum, amit ezek a gépek ilyen üzemidő mellett tudnak adni
Tudom, hogy arra gondoltál, hoyg a PH!-ba olvasszuk bele a többi kisebb csapatot. Csak, nem tudom, hogy ki hogy áll ehhez a "hitkérdéshez". -
kingabo
őstag
Látom kell egy kis magyarázat...
(#4793) chepavel : megtettem.
A váltás még rozi elött volt. (szdg-re 2005ben regeltem) Természetesen fel sem merült bennem, hogy a PH! 39. helyen álló 29500-as rac-ú csapatot szüntessük meg és menjünk át vmelyik másikba, aminek még 10kja sincs.
(#4794) Dr_Syrex: tény, viszont nagy rac-al elég szép helyre kerülhetnénk és ezzel Mo is.
(#4796) Brae: szépen sorjában:
"És az miért lenne jó?"
MAGYAR csapat lehetne a top 30-ban."Az összes magyar csapat az országunk pontjait növeli."
Pontosan, csak ha van 1 nagy arra többen felfigyelnek, mint sok picire."Én annak örülnék, ha lenne még jópár PH!-hoz hasonló erejű magyar csapat, akikkel lehetne vetélkedni az elsőségért. Ez a versenyszellem szerintem brutálisan megdobná országunk pontjait."
Ez lehet nem fog tetszeni. Ez már itt a csapaton belül sem működik. Aki 24/7-be tolja az nem tud a gépeiből még többet kihozni. Aki nem 24/7-be tolja az egy verseny miatt sem fogja(, mert akkor már korábban megtette volna). A adminokat (Sziczki, Chepavel, /ZCoyote/) leszámítva más nem tud bővíteni, hogy a csapat előlrébb kerüljön. Sőt ha visszaemlékszel nem 1 ember hagyta abba, vagy esett vissza egyéb okok miatt, hiába volt verseny.
Persze én is örülnék, ha nem csak mi tolnánk, hanem más magyar csapatok is, ill. sokkal többen lennénk. Szerintem az elöbbiből nem nagyon lesz bármi is, a másodikra meg pl egy lehetőség lett volna amit ajánlottam.(#4795) QuantumRebel: nem rég linkeltem az indokot, hogy miért nem lesz gpu-s kliens, ha érdekel használd a keresőt. (sztem "gpu"-ra ki kell dobnia)
-
Dr_Syrex
senior tag
válasz
QuantumRebel #4797 üzenetére
Brae arra gondolt, hogy az lenne az örömteli, ha több erős magyar csapat lenne, amelyek között egy egészséges versenyszellem munkálkodna (új tagok, több pont, stb
)
A cseheknek 731 aktív tagjuk van, nekünk 32.
-
Brae
őstag
válasz
kingabo #4791 üzenetére
És az miért lenne jó? Az összes magyar csapat az országunk pontjait növeli. Én annak örülnék, ha lenne még jópár PH!-hoz hasonló erejű magyar csapat, akikkel lehetne vetélkedni az elsőségért. Ez a versenyszellem szerintem brutálisan megdobná országunk pontjait.
QuantumRebel A közeljövőben biztos nem. Egyelőre még 64 bites rosetta csomagok sincsenek, dacára annak, hogy BOINC-ból már jóideje van 64 bites verzió. Szvsz először a 64 bitre való átállás lesz megoldva, a GPU-ra portolás előtt.
-
QuantumRebel
csendes tag
Srácok tegnap beizzítottam a kazánt...[link]
Rozetta mikor lesz végre VGA (Ati) kompatibilis -
kingabo
őstag
Hmm, ha sikerülne a többi magyar csapattal egyesíteni erőinket.
[link]
-
Brae
őstag
Én sosem szoktam nézegetni, mert régen bugos volt a képernyővédő, meg a grafikus rész, számolási hibákat generált, meg azért sem érdemes nézegetni, mert elvonja a kraftot a CPU-tól a hasznos számítás kontójára-->kevesebb pont
De távol álljon tőlem, hogy le akarjalak beszélni róla -
dfdfdf
őstag
eddig besegítettem kb 1777 ponttal csinálom tovább mert tetszik ha megy a kép feleslegesen akkor mégsem feleslegesen
-
Grafiqs
őstag
Mi módon tudom a GPU-t is bevonni a számolásba?
G
-
kingabo
őstag
válasz
chepavel #4783 üzenetére
"Jah, és akkor már ma kikerülhetünk a G. USA csapat elől.
"
Meg is történt. 41-edikek vagyunk, ők a 43-adikak, szegény ruszkik.
Más: nem hittem volna, de úgy tűnik az sl9400as procim vége ~850 rac.
(éjjel volt 852 is, azóta picit csökkent) 17W-os tdp-be nem semmi, mit bele nem tudtam tenni az Intelnél.
-
chepavel
aktív tag
Üdv mindenkinek, aki most kezdett bele a projektbe. Remélem, mindenki sokáig marad.
És, most már, nem a 30K-ra számolok, hanem 35K-ra..
Jah, és akkor már ma kikerülhetünk a G. USA csapat elől. -
dfdfdf
őstag
Ha valaki haladó vagy vag mégjobban képzett rosettás van kérjem dobjon egy privit hogy jólcsináltame le akarnám ellenőrizni
-
Al Csucsu
csendes tag
ebből mennyi b.mark lesz Boinc-ban?
í5 2500;AsusP8P67pro;4GRAM(dual) id.:9-10-9-24;SSDOCZvertex120GB285/275(trim);VGA6950(2GB); -
-
Al Csucsu
csendes tag
Üdv Skacok!
Azt szeretném megtudni tőletek, hogy hol találom meg az összesített magyar Boinc (RAC!!!) listát. Boinc all project alatt nézegettem, de sajnos csak az "összes pont" listát találtam meg. Nincs benne RAC opció?
-
Grafiqs
őstag
i5-750-es proci van benne, konkrétan ez az a gép. Ezt a 8 szálas futtatást hogyan kellene beállítanom?
Köszi mindenkinek a köszöntést.
G
-
Brae
őstag
válasz
Grafiqs #4764 üzenetére
Nem nagyon számít, ha közben használod a gépet, pontokban nem mutatkozik meg, kivétel ha valami nagyon CPU igényes dolgot végzel sok órán keresztül. Nálam a napi kb 6 óra videokonvertálás Mpeg 2-be 2 héten keresztül csak kb 100 pont mínusz esést okozott a rac-ba.
Normális, mivel 4 magos a procid. Pontosan milyen Xeon ez?
-
Grafiqs
őstag
Köszi a választ, ha meglesz az első csomag akkor postolom, a kapott értéket. Az nem tudom, mennyire fog számítani a pontozásnál, hogy közben azért használom a gépet, mégha most nem is pörgetem nagyon.
chepavel: Tovább szomorítalak, mert rosszul irtam a gépet, Dual QuadCore Xeon volt. Tehát 8 magos.
G
Szerk: Az normális, hogy 4 task megy egyszerre?
-
Brae
őstag
válasz
Grafiqs #4756 üzenetére
Nincs jelentősége, hogy hány perc, ahogy a BOINC-os benchmarknak sem, majd a Recent average credit-ből látni fogjuk, hogy konkrétan milyen erős a masina. Egyébként üdv a csapatban!
-
Grafiqs
őstag
válasz
chepavel #4757 üzenetére
Csináltam egy benchmarkot (futott néhány program közben a gépen):
Sat Feb 19 21:25:17 2011 Benchmark results:
Sat Feb 19 21:25:17 2011 Number of CPUs: 4
Sat Feb 19 21:25:17 2011 3365 floating point MIPS (Whetstone) per CPU
Sat Feb 19 21:25:17 2011 7949 integer MIPS (Dhrystone) per CPUEzek milyen értéknek számítanak?
G
-
Grafiqs
őstag
Én is beszállok a történetbe egy 27"-es iMac-el.
Csatlakozom a PH! csapatához is.Nem tudom mennyire van jelentősege, nekem 3:18 percet írt ki az első csomagra?!
G
-
ZCoyote
őstag
válasz
chepavel #4749 üzenetére
Felmondtam a munkahelyemen és így megváltoztak a lehetőségeim is sajnos. Ráadásul a céges gépem is le fog állni így egyelőre csak az atom marad a projektben.
Egy darabig itthon leszek úgyhogy lehet, hogy az itthoni e8300-at munkára fogom. Ez csak attól függ el tudom-e viselni majd a megnövekedett zajt.
-
ZCoyote
őstag
Sziasztok, rég jártam már erre. Gratulálok minden kitartó csapattagnak és az újaknak is, szép eredmény!
chepavel:
Bele kéne húznunk, hogy még legyen valaki mögöttünk és ne a Gay USA közvetlenül
-
chepavel
aktív tag
Lassan mögénk kerül a Gay USA csapat..
-
chepavel
aktív tag
Gratulálok mindenkinek, jelenleg 25,191-es RAC-ja van a csapatnak, és 49-ik a csapatversenyben.
Sziczki kollégának meg külön grat, új első lett a csapatban az éjszaka folyamán.
-
kingabo
őstag
-
Brae
őstag
válasz
Dr_Syrex #4736 üzenetére
Csak az 5 legjobb nap eredményeit tárolják legjobb tudomásom szerint.
sziczki Ritkán kommunikál a géped a rosetta-s szerverrel, frissítsd kézzel.
-
sziczki
csendes tag
Valaki tud abban segíteni, hogy miért van az egyik gépemen a BOINC-ban vagy 15 jelentésre vár számítás?
-
kingabo
őstag
Úgy látom az utobbi 2 hétben Sziczkin kvül még ketten léptek be a csapatba: Makiarc (több, mint 1k-s raccal
), illetve TomKranich. Üdv a csapatban és remélem (reméljük) sokáig maradtok.
-
kingabo
őstag
válasz
kingabo #4727 üzenetére
Most néztem a csomagokra a boinc 4-5órát írt a rozi oldalán, viszont a "szokásos" idők vannak... Ráadásul a rac-om is zuhan.
(#4728) Darren82: úgy látom mindkét csomag hibás volt, másnak is ki lett osztva a csomag és ugyanúgy hibás lett. Még jó, hogy a miért érdemes részt venni részben pont azt írják, hogy a hibás csomagokért is jár kredit.
[link]
-
kingabo
őstag
Tegnap óta a boinc nem hajlandó magától jelenteni a kész csomagokat, nekem kell kézzel frissíteni a projektet, hogy jelentse. Beállításokhoz nem nyúltam, a gépen semmi sem változott. 5let?
-
Brae
őstag
válasz
Al Csucsu #4724 üzenetére
Nem tudom hol láttad a logót, de 100%, hogy a Rosetta nem fut GPU-n.
Egyébként szvsz ne azért kezdj bele egyik projektbe sem, mert ott virít az nvidia logo, hanem mert érdekel/személyesen is érintett vagy/azonosulsz a kutatás tárgyával. Itt tudod megnézni, hogy mi fut a videokártyádon. -
Al Csucsu
csendes tag
Üdv Mindenkinek, Sziasztok!
Skacok! én szívesen belépnék Rosetta fan club-ba, csak egy kis segítséget kérek...(Boinc...) topikban nagyjából körülírtam a problémát, és tel. számomat is megadtam. Számítok a segítségetekre.
-
Brae
őstag
X2-őm pár napig kiesik rambővítés miatt, aztán újból keni neki, de látom nem fog csökkenni a csapat RAC
-
kingabo
őstag
válasz
Dr_Syrex #4715 üzenetére
Registry-ben van egy csomó találat rá, az installer részen belül, itt megvannak a korábbi beállítások is. Ha minden igaz itt kell HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Space Sciences Laboratory, U.C. Berkeley\BOINC Setup a DATADIR értéket módosítani.
Ja és grat mindenkinek a 20k-s rac-hoz!
-
kingabo
őstag
A boinc adatok könyvtárának az elérési útját hogy lehet megváltoztatni? Megint játszottam a ramdiskkel, de csak úgy sikerült módosítani, hogy eltávolítottam a boinc-ot, majd újra telepítettem és ekkor adtam meg az új útvonalat.
-
Dr_Syrex
senior tag
Ez a "kis" bővülés igencsak jó hatással lesz a csapat RAC-re.
-
sziczki
csendes tag
A szerverek nagy részét holnap beüzemelem, illetve a benti gépemet. A kliensekre kicsit várni kell, attól függ, hogy jutok a közelükbe.
-
sziczki
csendes tag
Sziasztok!
Ha nem lenne elég, akkor még 2-3 szervert és egy 150 gépet üzembe tudok állítani -
chepavel
aktív tag
Na, srácok úgy néz ki, jön még erősítés jó barátom, kollégám személyében.
Érdemes megkukkantani a gépeit. -
kingabo
őstag
Köszi!
Éjjel felment 750 fölé, még lehet fog emelkedni, ha az átlagba már nem lesz benne az év eleji leállás. (remélem
) Nem is tudom, hogy le merjem-e írni, hogy 17W a tdp-je, és 13%-al alul van feszelve, 1,86GHz-n (ez az alap).
Nálam elég sokat jelentett, amikor vettem még 2 giga ramot a gépbe, a noti vinyó rendesen visszafogta a gépet, amíg lapozófilet kellett használni. Lehet Neked is "csak" ezen múlik. Lassan Te leszel a második aki átlépi a 3k-s rac határt!Mondjuk igaz, 1 procinál, fölösleges figyelgetni, sokat nem jelent.
Kipróbáltam, 2 proci 66%-a és 90%-a is 1proci, vagyis csak az egészeket veszi. A másik szál a ramban maradt, prociidőt nem kapott.
-
Brae
őstag
válasz
kingabo #4701 üzenetére
745 körül az nagyon szép eredmény attól a mobil core 2-től
, az én X2-őm alapórajelen (2300mhz) nem akar 600 fölé menni...
A processzoridő %-os korlátozását eddig észre se vettem, pedig nyomom már egy ideje
Mentségemre szóljon, hogy régen csak egy darab %-os beállítás volt, az is csak a webes felületen.
-
kingabo
őstag
Azt nem írtad, hogy rac vagy össz kredit. De, gyerünk, én nem vagyok semmi jó elrontója.
Bár az én gépemnek itt a vége, az utobbi 1 napban 740 és 745 között ingázott a rac föl-le.
"Gondolni kell az egymagossal nyomulókra is, jómagam is sokat nyomtam egy Athlon Xp 1700+ procis géppel, akkor nagyon jól jött."
Erre inkább az alatta lévő processzor idő korlátozás van, ennél nincs is kifogásom a %-os megadás ellen. Nem kötözködés képpen, de pl: 2/3 procit hogy oszt el a boinc?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen POS terminál szolgáltatót válasszon egy mikro- vagy kisvállalkozás?
- Xbox Series X|S
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Autós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Házimozi belépő szinten
- Nintendo Switch 2
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged