- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Csak 15 ezret kérnek ezért az autós fejegységért - hát olyan is
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
ceia
őstag
Csak leírtam a véleményem. Én nem vennék ilyet. Nem az árát sokallom, egyszerűen hülyeségnek tartom. És kizártnak, hogy olyan jól porszívózzon, mint egy normális porszívó, vagy úgy felmosson, ahogy az ember tud, egy jóféle felmosóval. Az pedig röhejes, hogy net is kell hozzá. Nálam ezért már eleve kuka. Lassan már a wc papírhoz is az fog kelleni. Én imádom a netet, úgy, hogy én használom. Ezért fizetem elő, nem a porszívónak. A port, meg a macskaszőrt lehet, hogy felszedi. De a heti rendes takarítástól úgysem ment meg.
-
ceia
őstag
Ennyit x@rakodni egy ilyen láthatóan túl sokat bevállaló kütyüvel, csak hogy ne nekünk kelljen takarítani, hát én inkább magam csinálom. Az csak önámítás, hogy egy ilyen vacak úgy takarít, mint az ember. Fizikai képtelenség, ahhoz jóval komolyabb vas kéne. Egy guruló tál fedővel, valami motorral, meg kis tartályokkal, mikromütyür bóvli, céllövöldében talán ötpálcás ha lenne. Hú, app is van hozzá, de modern. És akkor még net kell, ehhez??? Vegyétek.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Xiaomi holdudvarába tartozó gyártó robotporszívóinak csúcsmodellje nagyon ügyes, de nem hibátlan.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Villanyszerelés
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- Alkoholista nevelde
- Macska topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Autós topik
- Egérpad topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest