Új hozzászólás Aktív témák

• shotika

őstag

Tolja valaki?
    Én reggel töltöttem le Epicen (ingyenes), és 6 órán keresztül verettem. Olyan, mint valami Counter Strike, kicsit Apex-es graffal (TPS nézetben), de nagyon bejön. A mapok viszonylag kicsik, általában pörgősek a meccsek, de azért van amikor elhúzódik.
    15 különböző karakter közül lehet választani, ebből alapból 6 db ami azonnal elérhető, a többieket vagy meccsek után szerzett pontokból vagy valódi pénzért lehet megvenni. (megjegyzem, jó lassan gyűlnek ezek a pontok, de valamit valamiért - nekem 6500 pontom van már, és egy karakter 15-20.000 pontba kerül)

A meccsek 4v4 felállásúak, a levegőből wingsuittal való érkezés után kell vagy a pontokat megszerezni / megvédeni vagy épp felrobbantani. A karakterek pedig eléggé eltérnek egymástól (van aki néha átlát a falakon, van aki barikádot emel, vagy pl a medic aki bárhol bárkit újra tud éleszteni automatikusan stb) , viszont általában mindenki egy pisztollyal indít az első meccsen, és egy meccsen minden körben kapunk lóvét a teljesítményünktől függően. A fegyokat, gránátokat minden körben lehet fejleszteni, csak tőlünk függ mire költünk - ha pl nem akarunk fegyot húzni, akkor lehet venni páncélt.

Grafika szerintem nagyon pofás, ráadásul meg se reccen meccs közben 150 fps-ről - nyílván nem érdemes összevetni egy tripla A kategóriás címmel, de szerintem fasza :)

(a képeket netről szedtem)

Új hozzászólás Aktív témák