Új hozzászólás Aktív témák
-
jeges
senior tag
thx, a számot felírtam
gondolom, péntek-szombat este megtalálhatóak vagytok valahol a városban
mivel osztálytalálkozó lesz, valszeg vmikor 10-11 körül fogok tudni megjelenni a városban bárhol, ahol épp vagytok
jó az, ha előtte délután felhívlak, vagy inkább valamelyik délelőtt fussunk össze cd-ügyben? azér' gondoltam az estére, mer' akkor meghívnálak sör-ügyileg
bowling nem csak egy helyen van szolnokon? én csak a plázáról tudok
csocsó és billiárd van kettesben pl, az jó hely
sajna még nem t'om, 3-i vagy 10-i hétvégén leszek-e, de szólok előtte mindenképp
ja, és olvass méélt! -
jeges
senior tag
uhc-uhc...
valami rémlik, mintha hallottalak volna már titeket
nem t'od feltölteni vhová a cuccot? (cd nekem macerásabb, mer' ritkán vagyok otthon)
esetleg ha október elején megyek szolnokra, összefuthatnánk vhol, akkor megköszönném, ha adnál cd-t (mondjuk 1-2 sör ellenében)
melyik kocsmába jártok? -
jeges
senior tag
szoktatok szolnokon fellépni?
esetleg itten, a fővárosban?
meghallgatnálak titeket, ha játszotok vhol
vannak a következő egy hónapra lekötött estéitek (koncert-naptár vagy hasonló)?
(hol, mikor, melyik zenekar nevet keressem, ilyesmik)
ha nem akarod ide írni, lehet méélben is
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga 4th i5-8265U/8GB/256GB NVME SSD/FHD Touch UltraBook garanciás
- Superconsole X2PRO retro játékkonzol 70000 játékkal + android box egyben
- Dell Vostro 5581 (Intel i7, 16 GB RAM, 256 m2 SSD)
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest