Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• iqkacsa

csendes tag

Sziasztok!
    Egy kísérletet szeretnék megosztani.

Van egy Dreame l10s ultrám (gen1), amit itteni ajánlásra már több, mint egy éve vettem. (A többi cuccnál nem írom le az itteni ajánlást, az logikusan következik. ;-) ) Ez annyira bejött, hogy most karácsonyra a szüleimet is megleptem egy Dreame l40 ultra ae-val, amihez kellett vadászni tartozékokat. Szóval én is rendeltem 3 flakon felmosószert az amazonról (ami indokolatlan mennyiség, de kellett az ingyenes postaköltség).

Az L10s-be "patron" való, de gondoltam megtartom az egyik flakont, aztán megpróbálom után tölten a patronti. Ugye a patron elhasználódását csak számolja a gép, nem méri. Engem meg mindig is zavart, hogy cserekor még látványosan marad benne. Igyekeztem tovább használni a patront pár héttel, de sosem sikerült eljutnom a csont szárazig. És paráztam is, hogy mi van, ha végét már nem tudja kiszívni?

Rendeltem aliról egy 300ml-s fecskendőt, aztán ma neki veselkedtem az újratöltésnek. (A kis kupakot a tetején fogóval ki tudtam szedni.)

Tanúlságok:
    1) Kiszívtam a maradék szert a patronból, és 120% elhasználás után még 50ml volt a 300ml-es patronban. (Reset után 81%-ot írt.)
    2) Tippre a patron tényleg 300ml-es, mert még kb 250ml-t tudtam rátölteni. (Erről tudtam látványos képet lőni, mert kicsit túltöltöttem a patront )
    3) A flakon leragasztása elég tré, én nem tudtam szépen felszedni.
    4) A flakonban és a patronban látszólag ugyan az a folyadék.

Egyenlőre működni látszik a dolog. Írok, ha lesz hosszútávú tapasztalatom.

Ezt szívtam ki: Ezt vettem az amazonon (kb féláron volt a patronhoz képest): Ilyen lötty van a flakonban: Ez a kis kupak, amit fogóval kiszedtem, majd kézzel visszanyomtam:

Új hozzászólás Aktív témák