- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Fotók, videók mobillal
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anaconda
tag
válasz
saginorbi #2499 üzenetére
Szia!
Már jó régi kérdés de valakinek hátha hasznos lesz a válasz.
Nálam mindig változik valami a kertben, mindig kitalálunk valamit, az egész már meg sem tudom mondani hány helyen van megtoldva...minden évben minimum 2x változtatok a "drótkerítésen". Az elején még a szilikonzsíros csatit használtam, de nem tetszett, próbáltam a Wago-t szilikonzsírral feltöltve, abból kicsúszott a vezeték. Ami bevált a forrasztott toldás zsugorcsővel. Ha nagyon pro akarsz lenni akkor gyantás zsugorcsővel, de én simát használtam, eddig bevált.
Ha a fűnyíró tudja m2-ben a területed és 2x olyan hosszú kell hozzá, mint amit adtak, szerintem beletoldhatsz, nem szabadna hogy gondot okozzon. Ha jól megtervezték úgyis áramgenerátoros meghajtása van. -
válasz
saginorbi #2499 üzenetére
Én a tervezett hosszabbításokat (illetve elágazásokat) úgy oldom meg, hogy ráhagyok kb. 2×70 centit a kábelre, szorosan párhuzamosítva, hogy mágnesesen semleges maradjon, kivezetem oldalra, és ott a felszín felett egy vízhatlan kötődobozban Wagóval csatlakoztatom a két véget.
MaCS
-
Yellow73_a
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest