- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kedden érkezik a Galaxy S25 Edge
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
süti5
őstag
Lidlisem van megvettem és boldogan használom😉
Idén vettem hozzá nagyobb akksit, jó, mert kompatibilis a Lidlis akksikkal. Jön megy teszi a dolgát eddig. Annak való, aki egyszerű, masszív gépet szeretne. Van hozzá alkalmazás meg ilyesmi, de azt nemigen aknázom ki teljesen. -
ojoba1
csendes tag
30+ éves almafák vannak abból 1 lesz idén már csak körbekerítve a többit kiveszem a nyírási területből mivel alatta nem nő olyan gyorsan a fű. Tavaly őszre azt vettem észre, hogy kikaparta a fűszálakat a robot kereke a sok irányváltás miatt.
Trambulinom nincs arról nem tudok nyilatkozni. Biztos problémát okoz ha átmegy rajta és a pengék elérik az összekötőt. (Fogalmam nincs mi az)
Fémvázás medence oldalának neki megy majd elfordul. Ha körbekeríted akkor előtte fordul majd el. Nekem a szárogató vasrúdból van, közel se sérti meg annyira a gépet, mint a fának a törzse.
Egyébként OBI-ba vásárolt Landxcape 790i van. 600m2-es. -
noorbertt
őstag
Van itt Parkside fűnyíró tulajdonos, nézd vissza esetleg.
Kábel nem specifikus, vezesse az áramot.. Penge sem hinném hogy egyedi.Én kb idáig mindent betudtam szerezni ami kellet, felvenni a kapcsolatot a szervizzel és adott minden.
Az tuti hogy ha baj van a géppel akkor a bauhaus begyűjti és az utolsó napokig ülnek a dolgon majd utána kitalálják hogy elküldik szervizbe, ahol ugyanúgy ülnek rajta
hiszen az már nem hoz bevételt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged