- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- MIUI / HyperOS topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Poco X6 Pro - ötös alá
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
BullZeye #2318 üzenetére
900Mhz-t nem használhat, mert az itthon (és az EU-ban) nem engedélyezett. Az ISM sávban nálunk a 868Mhz ennek a megfelelője. Nagy kérdés, hogy a gyártó ezt hogy oldotta meg. Csinált külön EU verziót 868-al, vagy mivel ugyanez a kommunikáció megy a 900-as modellen 2.4Ghz-n is, ezért itt egyszerűen nincs ilyen alacsony freki használatban, csak a 2.4? Erről van infó? Érdekelne engem is, mert jövőre tervezem egy Yuka beszerzését, és a 868Mhz terjedése sokkal-sokkal jobb mint a 2.4Ghz-é.
Szerk.: na, ez gyorsan meglett, van külön 868-as EU-s verzió, de van vele egy kis probléma:
https://www.reddit.com/r/MammotionTechnology/comments/1dl2w0j/rtk_spammes_868_mhz_band/
Durva, ha ezzel nem csinálnak valamit, akkor kemény bünti+visszahívás lehet belőle.
-
válasz
BullZeye #2297 üzenetére
igazad lehet:
- a szellőztetést szerintem ígyis-úgyis csinálni kell (eddig gyűjtöttem minden nyírásnál, mégis kellett szellőztetnem) van is gyepszellőztetőm (késest és rugóst is tud)
- most 5,5 centire hagyom, de 4 alá soha nem mentem még
- a vágási szélesség azt befolyásolja, hogy mennyit kell mennie, de a nettó fű felület nálam kb 440 m2
- ha csináltatok nagyobb tárcsát, az eleve 6 késes lesz
- sebességre annyi van, hogy 120 percet megy egy töltéssel és 180 perc a teljes töltés, de hogy ebből hogy jön ki a napi 800 m2 azt nem tudom -
válasz
BullZeye #2295 üzenetére
a levél gyűjtésre nekem nincs igazán szükségem, a többinél meg nem látom a hatalmas különbséget.
az egyetlen dolog, hogy a Yuka két tárcsával jön, és így talán közelebb vág a peremhez. a kerítésünk lábazata körben zsalukő, ami mellett van egy sor sima 10x20 térkő lerakva (hosszára), azon tolom el a fűnyírót most, és azon kellene úgy elmennie a robotnak, hogy ne maradjon felesleges fű. de úgy tűnik lehet nyomtatni 3D-vel nagyobb tárcsát a Segway-re, és ez megoldja a problémát.
te melyik tudásra gondolsz, ami nem acélos? -
válasz
BullZeye #2284 üzenetére
az RTK-n szerintem azért ég a lámpa, mert ő látja a műholdat
szóval igen, azt mondom, hogy ha a robot rálát az RTK antennára, akkor anélkül is működnie kell, hogy GPS jelet látna. de az antenna azért lássa a műholdat
egy próbát megér, mielőtt eladod
(bár jóáron átvettem volna, hiszen hibás)
-
mikrofon
veterán
válasz
BullZeye #2268 üzenetére
RTK-t rakd úgy hogy az jól lássa a szabad eget, illetve hogy a robot szinte mindenhonnan rá lásson, amikor pedig nem lát rá a robot az RTK-ra, akkor a robot felett legyen szabad az ég.
Amúgy egyébként kb. 50m-t tud menni GPS és RTK nélkül is és ezt ki is jelzi, ha így közlekedik és hogy még mennyi van hátra.)Nekem is elég összetett a kertem, sok tagolással, fákkal, bokrokkal egyéb elemekkel és nincs navigációs problémám.
-
mikrofon
veterán
válasz
BullZeye #1617 üzenetére
Hát az utolsó pillanatban "pledgeltem" egyet én is. Mondjuk én plusz kést már nem tudtam hozzá, így a kiegészítők közül csak a fali konzolt rendeltem pluszban. Arra viszont kíváncsi leszek hogy a napelem modul az most alap tartozék-e vagy külön kellett volna rendelni mint kiegészítő, mert az ott volt a külön rendelhető kiegészítők között.
-
-
válasz
BullZeye #1585 üzenetére
nekem beton szegély van a kerítés mellett (lábazat) és csak egy sor térkő van lerakva, ami 10cm mert tervezve csak hagyományos fűnyíró volt - az meg lenyírja a füvet rendesen, mert elfér a kerék ennyi betonon bőven.
ha 5 centire rá lehet engedni a lábazatra, és a szélétől 5 centire belül már nyír, akkor ez jó lehet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R7 3750H / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! AMD FX-8320 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest