Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
qqzs
őstag
Nekem is ugy van jo nagy reszen ugy lottem be hogy szinte surolja a robot szegelyt. Igy par szaltol par centi szelessegik marad magas fu. En altalaban hagyom noni mert jo nezni a kontrasztot a nyirt resszel hasonlitva.
Meg ugy konnyebben levagja szegelynyiro. aztan kis tologatos fuszegelynyiroval lenyirom, majd hagyom parnapig szaradni aztan ossze lombporszivozom mert lusta vagyok gereblyezni meg a drot miatt maceras hiszen csak a drottal parhuzamosan lehet huzni a gereblyet foleg eleinte. De van ahol besullyesztettem ahol ez zavaro vagy benovi a fu.A kutya piszokkal pont azt csinalja a funyiro amit gondolsz hogy fog csinalni
kutyat meg kell tanitani egy helyre vegezni a dolgat vagy szedegetni nyiras elott. De ha elfelejted akkor gaz van szo szerint is
beteriti magat alulrol ezt meg nem egyszeru leslagozni alulrol. Szomszedban azert nincs robot mert orias kutya osszevissza vegzi a dolgat. De meg lehet tanitani, csak neveles kerdese
Új hozzászólás Aktív témák
- Interactive Brokers társalgó
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Építő/felújító topik
- Autós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- alza vélemények - tapasztalatok
- 3D nyomtatás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- White GAMER PC! Ryzen 7800X3D / RTX 4080 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold / BeszámítOK !
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4770K / GTX 1060 6GB /16GB RAM /250SSD + 500GB SSHD
- KFA2 8 GB GeForce RTX 3070 Ti - garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Meg ugy konnyebben levagja szegelynyiro. aztan kis tologatos fuszegelynyiroval lenyirom, majd hagyom parnapig szaradni aztan ossze lombporszivozom mert lusta vagyok gereblyezni meg a drot miatt maceras hiszen csak a drottal parhuzamosan lehet huzni a gereblyet foleg eleinte. De van ahol besullyesztettem ahol ez zavaro vagy benovi a fu.