Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Várhatóan ez a négy iPhone már nem telepítheti az iOS 27-et
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
qqzs
őstag
Nekem is ugy van jo nagy reszen ugy lottem be hogy szinte surolja a robot szegelyt. Igy par szaltol par centi szelessegik marad magas fu. En altalaban hagyom noni mert jo nezni a kontrasztot a nyirt resszel hasonlitva.
Meg ugy konnyebben levagja szegelynyiro. aztan kis tologatos fuszegelynyiroval lenyirom, majd hagyom parnapig szaradni aztan ossze lombporszivozom mert lusta vagyok gereblyezni meg a drot miatt maceras hiszen csak a drottal parhuzamosan lehet huzni a gereblyet foleg eleinte. De van ahol besullyesztettem ahol ez zavaro vagy benovi a fu.A kutya piszokkal pont azt csinalja a funyiro amit gondolsz hogy fog csinalni
kutyat meg kell tanitani egy helyre vegezni a dolgat vagy szedegetni nyiras elott. De ha elfelejted akkor gaz van szo szerint is
beteriti magat alulrol ezt meg nem egyszeru leslagozni alulrol. Szomszedban azert nincs robot mert orias kutya osszevissza vegzi a dolgat. De meg lehet tanitani, csak neveles kerdese
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Építő/felújító topik
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Elektromos autók - motorok
- No Man's Sky (PS4, PC, Xbox One)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Várhatóan ez a négy iPhone már nem telepítheti az iOS 27-et
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Dell Optiplex/Precision MT/SFF 3430, 3050, 3060, 3070, 5060, 5070, 7070, 7060/7.-8.-9.gen/SZÁMLA-GAR
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Adata 600W
- 237 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 512GB 14" áthajtós-érintős FHD+ Gar.: 1 év
- Bomba ár! Dell Latitude E5520 - i5-2GEN I 4GB I 500GB I 15,6" FHD I HDMI I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Meg ugy konnyebben levagja szegelynyiro. aztan kis tologatos fuszegelynyiroval lenyirom, majd hagyom parnapig szaradni aztan ossze lombporszivozom mert lusta vagyok gereblyezni meg a drot miatt maceras hiszen csak a drottal parhuzamosan lehet huzni a gereblyet foleg eleinte. De van ahol besullyesztettem ahol ez zavaro vagy benovi a fu.