Hirdetés
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Várhatóan ez a négy iPhone már nem telepítheti az iOS 27-et
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- OnePlus 15 - van plusz energia
Új hozzászólás Aktív témák
-
qqzs
őstag
Nekem is ugy van jo nagy reszen ugy lottem be hogy szinte surolja a robot szegelyt. Igy par szaltol par centi szelessegik marad magas fu. En altalaban hagyom noni mert jo nezni a kontrasztot a nyirt resszel hasonlitva.
Meg ugy konnyebben levagja szegelynyiro. aztan kis tologatos fuszegelynyiroval lenyirom, majd hagyom parnapig szaradni aztan ossze lombporszivozom mert lusta vagyok gereblyezni meg a drot miatt maceras hiszen csak a drottal parhuzamosan lehet huzni a gereblyet foleg eleinte. De van ahol besullyesztettem ahol ez zavaro vagy benovi a fu.A kutya piszokkal pont azt csinalja a funyiro amit gondolsz hogy fog csinalni
kutyat meg kell tanitani egy helyre vegezni a dolgat vagy szedegetni nyiras elott. De ha elfelejted akkor gaz van szo szerint is
beteriti magat alulrol ezt meg nem egyszeru leslagozni alulrol. Szomszedban azert nincs robot mert orias kutya osszevissza vegzi a dolgat. De meg lehet tanitani, csak neveles kerdese
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Autós topik
- Kompakt vízhűtés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
- Intel Core i3-8100/ i5-9500 / i7-8700 / i7-9700 /i5-10500T /i7-10700 processzorok- számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MK600M FHD IPS 75Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! 2TB Kingston Fury Renegade NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Meg ugy konnyebben levagja szegelynyiro. aztan kis tologatos fuszegelynyiroval lenyirom, majd hagyom parnapig szaradni aztan ossze lombporszivozom mert lusta vagyok gereblyezni meg a drot miatt maceras hiszen csak a drottal parhuzamosan lehet huzni a gereblyet foleg eleinte. De van ahol besullyesztettem ahol ez zavaro vagy benovi a fu.