Hirdetés
- iPhone topik
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Microsoft Rewards
Új hozzászólás Aktív témák
-
qqzs
őstag
Nekem is ugy van jo nagy reszen ugy lottem be hogy szinte surolja a robot szegelyt. Igy par szaltol par centi szelessegik marad magas fu. En altalaban hagyom noni mert jo nezni a kontrasztot a nyirt resszel hasonlitva.
Meg ugy konnyebben levagja szegelynyiro. aztan kis tologatos fuszegelynyiroval lenyirom, majd hagyom parnapig szaradni aztan ossze lombporszivozom mert lusta vagyok gereblyezni meg a drot miatt maceras hiszen csak a drottal parhuzamosan lehet huzni a gereblyet foleg eleinte. De van ahol besullyesztettem ahol ez zavaro vagy benovi a fu.A kutya piszokkal pont azt csinalja a funyiro amit gondolsz hogy fog csinalni
kutyat meg kell tanitani egy helyre vegezni a dolgat vagy szedegetni nyiras elott. De ha elfelejted akkor gaz van szo szerint is
beteriti magat alulrol ezt meg nem egyszeru leslagozni alulrol. Szomszedban azert nincs robot mert orias kutya osszevissza vegzi a dolgat. De meg lehet tanitani, csak neveles kerdese
Új hozzászólás Aktív témák
- Sage Barista Touch garanciával/ 2x lefőzés csak!!
- Ajkai ólomkristály
- ÚJ VEZETÉK NÉLKÜLI ROBOTFŰNYÍRÓ GOATBOT H1 RTK GPS AI VISION
- Tomason TN16 Bright Silver 8x18/ET40 - Hankook Ventus Prime4 225/55 R18 DOT 0624 + TPMS+felni kupak
- DeLonghi Magnifica S I Gőzölőkar I Szervizelve I Garancia I Számla I Beszámítás
- 277 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Bontott 0perces MacBook Air 15" M4 10C/10G 16GB 256GB Gar.: 1 év
- Honor Magic7 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4671
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Meg ugy konnyebben levagja szegelynyiro. aztan kis tologatos fuszegelynyiroval lenyirom, majd hagyom parnapig szaradni aztan ossze lombporszivozom mert lusta vagyok gereblyezni meg a drot miatt maceras hiszen csak a drottal parhuzamosan lehet huzni a gereblyet foleg eleinte. De van ahol besullyesztettem ahol ez zavaro vagy benovi a fu.