Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Mobil flották
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
qqzs
őstag
Nekem is ugy van jo nagy reszen ugy lottem be hogy szinte surolja a robot szegelyt. Igy par szaltol par centi szelessegik marad magas fu. En altalaban hagyom noni mert jo nezni a kontrasztot a nyirt resszel hasonlitva.
Meg ugy konnyebben levagja szegelynyiro. aztan kis tologatos fuszegelynyiroval lenyirom, majd hagyom parnapig szaradni aztan ossze lombporszivozom mert lusta vagyok gereblyezni meg a drot miatt maceras hiszen csak a drottal parhuzamosan lehet huzni a gereblyet foleg eleinte. De van ahol besullyesztettem ahol ez zavaro vagy benovi a fu.A kutya piszokkal pont azt csinalja a funyiro amit gondolsz hogy fog csinalni
kutyat meg kell tanitani egy helyre vegezni a dolgat vagy szedegetni nyiras elott. De ha elfelejted akkor gaz van szo szerint is
beteriti magat alulrol ezt meg nem egyszeru leslagozni alulrol. Szomszedban azert nincs robot mert orias kutya osszevissza vegzi a dolgat. De meg lehet tanitani, csak neveles kerdese
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Dell Latitude 5340 i5-1345U 16 GB DDR5 Törésgarancia
- Apple iPhone 15 Plus 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Prémium minőségű HOFI üvegfóliák Tech Protect tokok és 20W Adapterek iPhone 13 14 15 16 17 szériához
- GAMING PC! Intel i5-14600KF / 9070 XT / 32GB DDR5 / B760 WIFI / 1TB NVMe / 850w! BeszámítOK
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Meg ugy konnyebben levagja szegelynyiro. aztan kis tologatos fuszegelynyiroval lenyirom, majd hagyom parnapig szaradni aztan ossze lombporszivozom mert lusta vagyok gereblyezni meg a drot miatt maceras hiszen csak a drottal parhuzamosan lehet huzni a gereblyet foleg eleinte. De van ahol besullyesztettem ahol ez zavaro vagy benovi a fu.