- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
madkiller
őstag
Az új szoftverrel már nagyon ügyes nem sok mindent hagy el. A segway folyamatosan szívatott. Mindig leragadt valahol, néha volt egy hét, hogy úgy elment, hogy nem ragadt le. De az 5 hónapot használtgép úgy néz ki, mintha 10 éves lenne, végig nyúzta magát mindenhol. Baszott rá, hogy kamera is van rajt. Terramow egy álom utána nem kell baszakodni a gpsel sem nagyon megszerettem. Szerencsém volt mondjuk vele, h kiválasztottak betanak és free kaptam, de ez a termék 1000 dollárért is majdnem ajándék volt. Ez tényleg a next gen robot. Kíváncsi vagyok mások mikor indulnak el ebbe az irányba. Terramow szerint legalább 2 év előnyben vannak. Egyébként nem hagy el sokat a kerítés mellett. Közben 2 hetente leszoktam szegélynyirozni. Nekem a segway 30-40cm elhagyott a betonkerítésem mellett nem volt hajlandó közelebb menni. Betonkerites 2.5 magas.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ismét a Gigabyte alaplapjaival van az Erő
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Bestbuy játékok
- Xbox Series X|S
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Google Pixel topik
- Splitgate 2 - Ma este érkezik a teljes változat
- Okos Otthon / Smart Home
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Immax - EV utazó töltőállomás elektromos autókhoz AC Type 2 32A/380V 22kW + dugó 230V 5m Wi-Fi Tuya
- Új Ctek D250TS premium 12V/24V auto akkumulátor töltő 10A/200Ah - 5 év bolti garival! -
- Gree klíma AKCIÓS áron beszereléssel együtt!
- Balatoni álom - saját kép - 40x60 - akrilüveg fotó, keret nélkül, éltartóval
- Eladó 4 db Achilles Winter 101 téli gumi 225/40 R18 92V XL
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest