- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
madkiller
őstag
Az új szoftverrel már nagyon ügyes nem sok mindent hagy el. A segway folyamatosan szívatott. Mindig leragadt valahol, néha volt egy hét, hogy úgy elment, hogy nem ragadt le. De az 5 hónapot használtgép úgy néz ki, mintha 10 éves lenne, végig nyúzta magát mindenhol. Baszott rá, hogy kamera is van rajt. Terramow egy álom utána nem kell baszakodni a gpsel sem nagyon megszerettem. Szerencsém volt mondjuk vele, h kiválasztottak betanak és free kaptam, de ez a termék 1000 dollárért is majdnem ajándék volt. Ez tényleg a next gen robot. Kíváncsi vagyok mások mikor indulnak el ebbe az irányba. Terramow szerint legalább 2 év előnyben vannak. Egyébként nem hagy el sokat a kerítés mellett. Közben 2 hetente leszoktam szegélynyirozni. Nekem a segway 30-40cm elhagyott a betonkerítésem mellett nem volt hajlandó közelebb menni. Betonkerites 2.5 magas.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen routert?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Óra topik
- További aktív témák...
- Immax - EV utazó töltőállomás elektromos autókhoz AC Type 2 32A/380V 22kW + dugó 230V 5m Wi-Fi Tuya
- Xiaomi BHR7109EU Electric Scooter 4 Lite elektromos roller (GARANCIA!)
- Eladó elektromosan állítható magasságú gamer asztal 140cmx60cm
- Eladó Gamer szék párna csomag!
- BMW E39 - 540i V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Samsung Galaxy A15 5G / 6/128GB / Gyári független / 12 hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 320GB I DVDROM I 14,1" WXGA+ I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged