Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- Privát AI mobil lesz az S26, nem okostelefon
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Két népszerű Sennheiser kapott USB-C csatlakozást
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Yettel topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
insight
aktív tag
Bosch Indego S+ 350 Connect fűnyíróm egyre gyakrabban akad el. Tavaly óta nem változtattam a határolóvezetéken, és idén is egész tavasszal szépen nyírt - viszont az legutóbbi frissítés óta gyakrabban akad el.
Lehet ez szoftvergond, vagy csak a körülmények balszerencsés együttállása (pl. olyan növények kezdtek nőni, amik fenn tudják akasztani a fűnyírót? Mire odaérek (tőlem 50 km-re van) már abbahagyja a próbálkozást, így nem vagyok tanúja magának az elakadásnak. Amikor ott vagyok, akkor persze gond nélkül nyír. Mit tegyek? Állítsam gyakoribbra a nyírást? A talaj egyenetlenre van belőve a menüben.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Újszerű, frissen pasztázott PlayStation 4 Pro, GoldHEN + 20db játék (Cyberpunk, God of War, stb.)
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Intel XMP és AMD Expo Compatible! Corsair Vengeance RGB DDR5 2x32GB (64GB) Kit!
- Lenovo ThinkCentre/ Dell OptiPlex/ Hp EliteDesk mini, micro PC/ 8.-9.-10.gen/ Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs