- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- OnePlus 15R - régen minden jobb volt
- A világ aktív okostelefonjainak negyede iPhone, ötöde Galaxy
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Végre hivatalos, mikor lesz az S26 hivatalos
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kalapacsolok
senior tag
Sziasztok! Néhányotoknak már írtam privátban, de érdekelne minél több ember véleménye. Robotfűnyírót szeretnék venni. Amiut használtok, az mennyire programozható, beállítható hogy a hét melyik napján, hány órakor nyírjon?
Nekem egy kb. 250 nm-es, egybefuggo kertbe kéne. Itt találhatók fotók a kert területéről:
https://drive.google.com/open?id=1LklSIuuAfsHcTR8W8Gu9kzIKDD8e6qoZ
Néhol elég sűrű a fű. A kert kicsit huplis, mivel anno marhatragya lett belekapalva és úgy lett elegyengetve, nem lett rá termőföld hordva és szinte tükörsimán elhúzva. Ezt azért mondom ki, nehogy valamelyik kis kerekű robot elakadjon.
Fontos nekem a halk működés, hogy éjszaka is tudjon üzemelni, automata locsolórendszer van a kertben, angol nyelvű menü nekem nem fontos.
Illetve alkatrészutánpótlás érdekel, pl pengék mennyire vehetők hozzá... Erőteljesen gondolkozom pl Landroidon is - ez nem hagy akkora szegélyt a szélén, fal mellett, mint pl egy husquarna? Vagy nincs különbsé ilyen tekitnetben ezek között?
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Pletykák szerint 30 GB memóriával szerelik a PS6-ot
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Filmgyűjtés
- Motoros topic
- Darabokban az xAI: a fél alapítócsapat lelépett
- Még Kheopsz fáraónak sem volt ilyen piramisa
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4384
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.hu Apple iPhone 12 128GB White használt karcmentes 100% akku 6 hónap garancia
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
- Samsung Galaxy A35 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest