- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Szintet lép a Xiaomi Apple másolásban?
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kalapacsolok
senior tag
Sziasztok! Néhányotoknak már írtam privátban, de érdekelne minél több ember véleménye. Robotfűnyírót szeretnék venni. Amiut használtok, az mennyire programozható, beállítható hogy a hét melyik napján, hány órakor nyírjon?
Nekem egy kb. 250 nm-es, egybefuggo kertbe kéne. Itt találhatók fotók a kert területéről:
https://drive.google.com/open?id=1LklSIuuAfsHcTR8W8Gu9kzIKDD8e6qoZ
Néhol elég sűrű a fű. A kert kicsit huplis, mivel anno marhatragya lett belekapalva és úgy lett elegyengetve, nem lett rá termőföld hordva és szinte tükörsimán elhúzva. Ezt azért mondom ki, nehogy valamelyik kis kerekű robot elakadjon.
Fontos nekem a halk működés, hogy éjszaka is tudjon üzemelni, automata locsolórendszer van a kertben, angol nyelvű menü nekem nem fontos.
Illetve alkatrészutánpótlás érdekel, pl pengék mennyire vehetők hozzá... Erőteljesen gondolkozom pl Landroidon is - ez nem hagy akkora szegélyt a szélén, fal mellett, mint pl egy husquarna? Vagy nincs különbsé ilyen tekitnetben ezek között?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- LEGO klub
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- További aktív témák...
- Philips EP5441/50 LatteGo automata kávéfőző (új)
- Philips EP5441/50 automata kávéfőző - Patika állapot - Philips garancia 2027.03.19.
- LIDL akkumulátor és generátor teszter
- Philips Lattego EP2221 I Szervizelve I 3 hónap garancia I Számla I Beszámítás
- 2 kazános Jura Z5 V2 automata kávéfőző beépített profi cappuccino fejjel
- Asus TUF B760-Plus Wifi (apró hibával)
- áthajtós érintős 360 szinteÚJ Dell 16 Plus 2-in-1 Ultra 7 258V INTEL Arc 140V 32GB 1TB SSD 16QHD+
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! HP ProBook 445 G8 - Ryzen 5 5600U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G4 SFF brand számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD UHD630 250W WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest