Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
hertzui
csendes tag
Köszönöm a segítséged,nem fog menni google-ból szerintem:S,na mindegy. Viszont lenne egy olyan kérdésem,hogy azt hol tudom átírni a játékban,hogy a csapatok jöjjenek ki a boxba 40%-os versenytávnál legalább egyszer ami pl. Melbourne-ben 23 kör. Mert így nagyon gáz,hogy nekem telitankos időmérőm van és mindiog full benzinnel kell indulnom. A gép versenyzők meg mennek időmérőt,utána 23 körös bemelegítőt,utána meg 23 körös verseny és nem mennek ki a boxba:S,nagyon érdekes vagyis ez nem reális. Csak azt kérem,hogy valaki segítsen egy kicsit,hogy hogy lehet átírni vagy beállítani azt,hogy egy 40%-os versenytávnál jöjjenek ki egyszer a versenyzők vagyis a gép. Válaszotokat előre is köszönöm,ja és egy minimális segítség is elég,nem kell több oldalas.
-
hertzui
csendes tag
Sziasztok!
Olyan problémám lenen,hogy én az rfactorral játszok és azon belül az F1 RL 2009-es moddal. Nem tud valaki ehhez reális erőviszonyokat,hogy button ne a 17. legyen állandóan? Vagy amikor bajnokságot indítok melbourne után ne össze-vissza legyenek a pályák,hanem sorrendben? Időmérőt hogy lehet megbuherálni,hogy úgy legyen mint a valóságban,hogy q1,q2,stb..? Segítségeteket előre is köszönöm!
-
hertzui
csendes tag
Sziasztok!
Olyan problémám lenen,hogy én az rfactorral játszok és azon belül az F1 RL 2009-es moddal. Nem tud valaki ehhez reális erőviszonyokat,hogy button ne a 17. legyen állandóan? Vagy amikor bajnokságot indítok melbourne után ne össze-vissza legyenek a pályák,hanem sorrendben? Időmérőt hogy lehet megbuherálni,hogy úgy legyen mint a valóságban,hogy q1,q2,stb..? Segítségeteket előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Milyen routert?
- Anime filmek és sorozatok
- E-roller topik
- LG LCD és LED TV-k
- Hegesztés topic
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Arena Breakout: Infinite
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 8 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Lenovo Thinkpad T14 gen 6 - Teljesen új - Ryzen AI 7 PRO 350W - 32GB - 512GB - 2028 októberig gari!
- Bontatlan! Thinkpad X1 (Yoga) 2in1 gen10 Ultra 7 268V 32GB 512GB NVMe 48 hó gyári gari, számla!
- Kingston HyperX és FURY 16Gb (20-22k) és 32GB DDR4 (47k) laptop ramok párban is 2666Mhz/3200Mhz
- Budget Gamer - i5-3570 / GTX 1050 2GB / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD 1 év garancia
- HP ProBook 450 G8 15,6" i5 1135 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
- 212 - Lenovo IdeaPad Slim 5 (16IMH9) - Intel Core U5 125H, no GPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest