- Mindenki mosolyog a OnePlus 15T tesztfotóin
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Google Pixel topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
Új hozzászólás Aktív témák
-
cselt
senior tag
Minden windows telepítés után újra feltelepítetted a játékot, vagy már a meglévőt használtad továbbra is? Én pl nem telepítek már rFactort. Van egy lecsupaszított rF-em amit bemásolok simán egy új könyvtárba és csak ráteszem a modot és már megy is. Így nekem nem akadnak össze a modok, mivel majdnem mindegyiknek külön rFactort csinálok.
Nálad szerintem az lesz a gond, hogy telepítetted a játékot. Én most Win7-et használok és mindegyik rFemben lehetne akár más a profilom, beállításaim.
Szerintem vagy ne telepítsd újra a játékot csak másold át másik partícióra ne a C-re, vagy fogd meg az egyik régi Userdatádat és másold be a játék userdatájába.Esetleg nézd meg a Dokumentumokban a My Games, vagy a Saved Games mappában hátha oda tette.
Új hozzászólás Aktív témák

- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4383, 100% Akkumulátor
- HP ProDesk 600 G3 Mini,i5-7500T,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- RÉSZLETFIZETÉS.BANKMENTES.KAMATMENTES. Arena Racer szövet gamer szék
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest