- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- MWC 2026: Megérkezett a NXTPaper AMOLED
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- MWC 2026: Rám nézett a Robot Phone, zavarba jöttem
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
kitkat.
csendes tag
Az szép:\ rF 1255, Vista home alatt az rF mapppában levő userdata csak a mappákat tartalmazta, kb mintha nem hoztam volna létre benne profilt. Aztán megtaláltam egy másik userdatát a dokumentum mappámban, ott viszont már benne voltak a profiljaim, adataim, minden. Szóval a komplett userdata kiköltözött. Win7 alatt is pont ez a szitu, hogy az rF mappában levő userdata majdhogynem üres, tehát oda nem hozta létre a profilokat, de most még a dokumentumok között sincs. Full tanácstalan vagyok, mert átkerestem az egész vinyót, és sehol semmi, de még ha rákeresek olyan filenevekre, amik nagyeséllyel az userdatában lennének, mondjuk a plr file-ok, az sincs. De úgy nagyon nincs. Nem tudom mi van, kezdem azthinni hogy beépültek valamibe, dehát mibe, hol, mi van?:S Áh. Semmi nem egyszerű.
Új hozzászólás Aktív témák

- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple Mac Mini M4 16GB 256GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 186 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest