Hirdetés
- Android szakmai topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 12T - egytucat
- One mobilszolgáltatások
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
FIGYELEM, ez nem politika topik, ennek megfelelően ide nem kérünk a rezsicsökkentéshez kapcsolódóan sem ilyen posztokat, linkeket. Amit várunk, ötletek, tapasztalatok a spórolással kapcsolatban, praktikus javaslatok az energia megtakarításhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
perempe
veterán
Buta kérdés, de meddig kell fűteni, ha kb. november elejétől fűtök?
-
perempe
veterán
Dec. 3-án kapcsoltam be újra a gázkazánt, amit május végén kapcsoltam le, 674m³ van még a lakossági árból hátra.
-
perempe
veterán
Búcsút inthetünk az enyhébb éjszakáknak, jövő héttől fagypont közeléhez érünk, nappal se fog sokkal 10°C fölé menni.
-
perempe
veterán
Mennyibe kerül most az áram a gyakorlatban a lakosság számára? Mennyibe kerül az éjszakai áram? Beüzemeltem egy 1250W+750W fűtőtestet 4 óra után, a kisebbikhez hasonló...
-
perempe
veterán
Hány köbmétert spórolhatok, ha az őrlángot se hagyom meg szeptember végéig? ÉTI 35.
-
perempe
veterán
Más is megoszthatná, mennyi volt, hogy változott az éves gázfogyasztása!
Családi házban élőkre gondoltam elsősorban. -
perempe
veterán
Én az enyhe telet okolom. Kellett volna csinálni, de nem. Lehet, hogy minimálisan játszottam a termosztáttal, ami valószínűleg 18°C-ra volt állítva, de az lenn van, a hálók meg fenn. Fenn melegebb volt.
Most megfogadom, hogy kijavítok pár dolgot, úgy sokkal jobb lesz. A bejárati ajtóra lehetne pl. hőszigetelő szalagot tenni, de az csak a mögötte lévő ajtón van, ami rögtön utána következik egy méterrel.
Ennél jóval nagyobb hibák is vannak, ezekbe most nem megyek bele.
-
perempe
veterán
Egri családi ház, idáig alig ment 18°C alá. Pár órája kapcsoltam be a gázt, mostantól fűtünk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Autós topik
- Commandos: Origins teszt
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Cyberpunk 2077
- Milyen légkondit a lakásba?
- Házimozi belépő szinten
- Eredeti játékok OFF topik
- No Voice in the Galaxy
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Nitro Concepts E250 (Gamer szék)
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- Raktáron! Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, 3 év garanciával!
- Új Cosori Premium Air Fryer / forrólevegős sütő, 5.5L (CP158-AF-RXB)
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest