- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
FIGYELEM, ez nem politika topik, ennek megfelelően ide nem kérünk a rezsicsökkentéshez kapcsolódóan sem ilyen posztokat, linkeket. Amit várunk, ötletek, tapasztalatok a spórolással kapcsolatban, praktikus javaslatok az energia megtakarításhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mauimagic
senior tag
A hőmérsékletfüggő számlázásuk lehúzás, kb ugyanezt játszották el velem is pár napja.
Leírtam, hogy túlszámláztak, a fűtési görbém szerint is, azonnal stornózzák a számlát, különben fogyasztóvédelem.Másnap(!) kiállítottak egy mínuszos számlát, most épp túlfizetésem van
Vagy idióták, vagy mindenkit megpróbálnak lehúzni, vagy a kettő közös halmaza.
Mindenesetre átálltam havi diktálásra. -
Szerintem teljesen jó, hogy így történt. A disznó sosem fogja saját magát levágni, kell egy külső behatás ahhoz, hogy az európai országok elkezdjék a tényleges függetlenedést először az orosz gáztól, aztán bármilyen gáztól, aztán meg bármilyen fosszilis energiahordozótól.
Persze gáz mindig kell a műanyaggyártáshoz, a műtrágyagyártáshoz, de ha nyersanyagként és nem energiahordozóként használjuk, akkor a korábbi mennyiség tizede is bőven elég.
-
balojazz
aktív tag
Nem kell parázni: ha fölé mész, akkor is csak 160 volt a rakott krumplid, amúgy meg 80. Nem nagy bukó. De nálunk minden villany a fűtést és a hmv-t kivéve, asszony HO-n, szárítógép stb 5 főre, napi szinten főzünk-sütünk, vízforgató megy napi 12 órát, mindenki itthon van, néha klímázunk, TV, routerek non-stop, és még így sem megyünk 200 fölé. Megugorható simán a 210, kis odafigyeléssel 150-180 is lehet.
-
asdf_
veterán
Igen, de a garjegyét elolvasnám előtte (nekem sima egyszerű van, ott a plusz x év csak évenkénti felülvizsgálattal járt volna, ezt elengedtem, volt vagy 30e a bojler (régen), ahhoz nem fogok 10 ezerért (szintén régen) embert hívni, mert minek). Bár ez meg mondjuk ahogy megszaladt az ára, amiatt beleesik már a 3 évbe is a kötelező jótállása
Youtube-on van róla magyar video, hogyan kell szétszedni meg karbantartani (bojlerguru csatorna asszem).
Új hozzászólás Aktív témák
- Alufelni 4 db., R16 méretű gumihoz (pl. Ford Galaxy II) (az ár 4 db-ra vonatkozik)
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- ÚJ AXIS M1114 hálózati kamera Kompakt és adaptív HDTV Onvif
- Ikea mittzon íróasztal, 140x60
- Techsend cyber A 2023 elektromos roller eladó
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest