Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Itt vannak az első képek a Sony Xperia 1 VII-ről
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőtA Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
1stVikman
senior tag
válasz
1stVikman #22059 üzenetére
Na, küldtem neki pénzbekérőt, fel is dobta az ingyenes kártya lehetőséget. De hiába mentünk végig a folyamaton, töltöttünk fel pénzt is az elején, email megerősítés, személyazonosság stb, a fizikai kártyát 5,99-ért küldené csak.
Egyelőre várunk, hátha majd egyszer bedobja. Virtuális és eldobható kártya már hozzáadva, illetve rögtön felajánlotta a Gpay nfc fizetést is. ( SK-ban vagyunk).
És itt kérdezném :
Én magyar lakcímmel és személyivel, telefonszámmal regisztráltam. Viszont van fényképes szlovák igazolványom, lakcím és telefonszám is. Átírhatom ezeket az app-ban legálisan , (akár csak a címet) a Gpay miatt?
Ez olyasmi, mint a kamu angol lakcím? (Csak én tényleg itt élek, igazolvánnyal bizonyíthatóan.)
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- Nintendo Switch OLED Mario Red Limited Edition Garanciális
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó ritkaság! Honor Magic 4 Ultimate!
- Szép állapotban lévő iPhone 14, 128Gb (kék) eladó
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- Samsung Galaxy A22 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest