Hirdetés
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Minimális változásokat hozhat a Google Pixel 10a
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
ReVanced és a ReVanced patch-ek
egy nyílt forrású megoldás egyes alkalmazások "feljavítására", módosítására.
Rengeteg alkalmazás és patch vagy módosítás van a rendszerben
(jelenleg 5 tucat alkalmazáshoz van valamilyen patch!)
valamint
Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Eredeti, teljes terjedelmű Logout bejegyzés itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tothandrea
csendes tag
Sziasztok!
A Youtube Revenced app-ot használtam, tökéletesen működött. Majd egyszercsak kezdett akadozni. Frissítettem a revenced managerben, de kiléptetett és azóta nem tudok belépni. Azt írja "ellenrizze a hálózati kapcsolatot", de természetesen wifi-n és mobilneten sem működik. Bejelentkezés nélkül tudom használni, bár sokszor akadozik/nem tölti be a videókat, de kényelmesebb lenne bejelentkezve használni. Már újra le is töltöttem a revanced managert de nem segített.
Van valakinek tippje mit lehet csinálni? Vagy ajánljatok egy másik, hasonló youtube alternatívát a sok közül 🫣
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- GAMER PC - TUF B450, Ryzen5 5600x, Rtx 3070 8gb, 32gb DDR4, 1 TB Nvme
- Nikon AF-P DX Nikkor 70-300mm F4.5-6.3G ED VR
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3915, 100% Akkumulátor
- Tmactime MWS-001 elektromos rovarcsapda / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z790 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 2080Ti 11GB Montech Air 1000 Lite 700W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
crok