Hirdetés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- iPhone topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Netfone
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
ReVanced és a ReVanced patch-ek
egy nyílt forrású megoldás egyes alkalmazások "feljavítására", módosítására.
Rengeteg alkalmazás és patch vagy módosítás van a rendszerben
(jelenleg 5 tucat alkalmazáshoz van valamilyen patch!)
valamint
Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Eredeti, teljes terjedelmű Logout bejegyzés itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tpeter77
addikt
Szia!
Huawei P10-en használtam a Vanced, pontosabban a YT Vanced-et. Ugyanezt tettem fel a céges Redmin 8 telóra is. Tavaly decemberig hiba nélkül működtek.
Aztán elromlott a P10, és lecseréltem egy Samsung Galaxy S10+ telóra, de ezen nem indul el a YT Vanced. Folyamatosan azt írja, hogy frissítsem, mert nem támogatott verziót használok (a cégesen az idén még nem volt időm elindítani a progit, sok a meló).
Tudnátok ajánlani egy appot, ami a legjobban erre hasonlít? Nagyon jól ajánlotta a hasonló zenéket. 90-as s 2000-es évek eleji slágereket hallgattam, ha munka közben autóval valahová mennem kell és mindig hasonlóakat stílusban és évjáratban dobált be, rá tudtam bízni automatán a zenelejátszást.
Ugyanilyen kvalitású programot keresek, csak olyat, ami tényleg működik is.
Köszönöm ha válaszolsz.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest