Hirdetés
- iPhone topik
- Mobiltelefon rövid tesztek, vélemények, összehasonlítások
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Mozgás közben is megtalálhatod az Apple új nyomkövetőjét
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
ReVanced és a ReVanced patch-ek
egy nyílt forrású megoldás egyes alkalmazások "feljavítására", módosítására.
Rengeteg alkalmazás és patch vagy módosítás van a rendszerben
(jelenleg 5 tucat alkalmazáshoz van valamilyen patch!)
valamint
Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Eredeti, teljes terjedelmű Logout bejegyzés itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tom120514
őstag
Igen, az accounts alatt ott a gmail címem. A .netről letöltött YT verziót visszatettem, az abban megnyitott videó bekerült az előzményekbe, amit a javasolt forrásból származó verzió mutat. A javasolt forrásból származó YT-ban elindított videó viszont nem kerül be az előzményekbe
-
tom120514
őstag
-
-
svgyula
addikt
Háát Igen! Én a saját fiókomon belül kerestem az aktiválási lehetőséget! Ott sehol nem volt. Begépeltem a címet(a QR kódot nehéz lett volna berajzolni a PC-re) és oda a kódot aztán még fiókon belül is engedélyezni kellett. Most működik a fiókkal. De ugye ez nem a hagyományos belépés a fiókba mert az alkalmazás semmilyen felhasználó nevet és jelszót nem kért csak feldobta a felhasználó neveket amiket a TV-n talált! Na meg azonnal frissül az alkalmazás. Remélem nem azért, hogy elérje a reklámos felületet
-
svgyula
addikt
Igen ez engem is érdekelne. Mert elindítva a revanced manager-t
Szépen ki lehet választani azt az alkalmazást amit szeretnék patchenli DE! Amikor végez nem tud telepíteni mert a másik alkalmazás létezik! Ami a fő problémám a TV-nél, hogy nem lehet azt megcsinálni azt, hogy kilépek a Revanced-ből törlöm az alkalmazást aminek a helyére kellene telepíteni és visszalépek, majd telepítem! A TV-nél azonnal bezár minden alkalmazást és nincs mit kijelölni majd patchelni és telepíteni! Illetve vannak olyan anomáliák amit fentebb is említettek, ha bezárom a revanced alkalmazást mert csak karikázik akkor utána elindul a háttérben! Visszalépve újra karikázik! Ma viszont visszaraktam a régit és a fiók csere-bere után ment rendesen.
Tehát nekem muszáj lesz a TV-hez a "lusta" verzió vagy az összes frissítés kikapcsolását választani.
Én használnám szívesen a többi alkalmazást is de csak a smarttube-on van teljes képernyős videó és ott nincs semmilyen előzmény, de bejelentkezni sem lehet. Így x perc mire ki tudok keresni egy megnézendő videót a ráadásul nagyon nem felhasználó barát(nekem) listából. -
g.gergo
senior tag
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook 755 G5 - Ryzen PRO 3 I 8-16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- JBL BoomBox 2
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Úgy érzem, hogy ezt többen nem fogják megugrani. Nem pesszimista vagyok, csak realista. ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)