-
Mobilarena
ReVanced és a ReVanced patch-ek
egy nyílt forrású megoldás egyes alkalmazások "feljavítására", módosítására.
Rengeteg alkalmazás és patch vagy módosítás van a rendszerben
(jelenleg 5 tucat alkalmazáshoz van valamilyen patch!)
valamint
Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Eredeti, teljes terjedelmű Logout bejegyzés itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kidnou
őstag
válasz
castiels26 #57 üzenetére
Amit ajanl azt érdemes. Nálam újabb verzió val nem működik
-
crok
Topikgazda
válasz
castiels26 #55 üzenetére
Igen, az a Revanced Extended, most a hivatalos Revanced patch a Revanced manager-el is tartalmaz fix-et. Tudom mit használtál, visszaolvastam, még én is válaszoltam neked.. tényleg ajánlom olvasd át az összefoglalót, legalább egyszer.
-
crok
Topikgazda
válasz
castiels26 #53 üzenetére
Tudok de szerintem nézz már szét felül az összefoglalóban.
Meg a manager majd úgyis mondja mi az aktuálisan ajánlott Youtube verzió (v19.11.43-at ír most - nem tudom neked miért pont a v19.16.39 kell - ha nincs rá igazán nyomós okod akkor használd azt amit ajánl, nem véletlen csinálnak ajánlást). -
crok
Topikgazda
válasz
castiels26 #51 üzenetére
Ugyanúgy mint mindet - ez egy patch javítás. Ha manager-t használtál (úgy látom azt használtál, az Extended-et mert rábeszéltek) akkor vagy azzal csinálsz egy új build-et a patch-ek frissítése után (ha majd frissíti a patch-eket inotia00) vagy leszeded az hivatalos manager-t és azzal csinálsz magadnak ugyanígy egy patch-elt Youtube-ot vagy használod a prebuilt apk-kat valamelyik GitHub forrásból pl. (összefoglaló) - shekhawat2 féle már lett is release-elve, gondolom még ma jön a többi is.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
castiels26 #33 üzenetére
Amit én linkeltem azzal mi volt a gond? Semmi köze nincs a gyári YT-hoz, nem akad össze vele. Tökéletesen mukodik az alkalmazás és a módszer is.
Ez biztos hogy nem az általam leirt modon keszult mert annak ez a vége...:
-
castiels26
kezdő
válasz
castiels26 #30 üzenetére
Régebbi Revanced managert használtam ez volt a gond, az általad linkeltel megcsinaltam a patchelést és megy.
Köszönöm -
crok
Topikgazda
válasz
castiels26 #31 üzenetére
Valamiért még mindig ugyanazt a package ID-t használja a build-ed mint az eredeti alkalmazás ezért összeakad az aláírás miatt. Biztos bekapcsoltad a MicroG patch-et mielőtt patch-elted?
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
castiels26 #27 üzenetére
Amit linkeltem egy RVX nevű alkalmazást produkal es nem akad ossze semmivel...
Revanced manager 1.20.2 [link]
Youtube 19.16.39 [link]Manager telepit, elindit, Patcher -> Select app -> STORAGE gomb alul -> betallózod a letöltöttet -> Patch gomb lent -> vegigmegy majd elmented lemezke ikonnal vagy ha rootolt vagy akkor telepited, elinditod es beallitod amit irtam ha kell. Elméletileg root eseten nem kell.
-
crok
Topikgazda
válasz
castiels26 #27 üzenetére
Akkor előbb összefoglaló ->
ReVanced Megathread -> Guides -> ReVanced Manager Method
valamint
Reddit -> ReVanced Manager guide for dummiesEzeket ha megnézted hogy hogy kell használni akkor nézd meg az inotia00 féle Revanced Extended wiki-t és abban a Method 3. Using RVX Manager (Android) részt, abban is a NON-ROOT environment részt: patch-eknél választasz amit neked kell (jegyezd meg lehetőleg..) meg legyen benne a MicroG support mindenképp.
Na ehhez jön még az az infó amit a #13-ban linkelt wwenigma, hogy melyik APK-t töltsd le patch-eléshez és hogy a beállításokban mit kell bekapcsolni ha már fent van a patch-elt APK. ( Settings > Revanced extended > miscellaneous> turn on spoof test client ).
Screenshot-okat ne várj, nem véletlen írtam az összefoglalóban hogy vállalkozó kedvűeknek - de a linkelt wiki-ben vannak akár azok is. -
crok
Topikgazda
válasz
castiels26 #25 üzenetére
Hát igen.. erről (is) beszéltem. Mivel a pkg ID egyezik de nyilvánvalóan a saját kulcsos aláírádos nem a Google aláírása ezért nem megy fel.. max megpróbálhatod letakarítani adb-vel a gyárit és utána. De nem is értem miért marad a package ID ugyanaz.. biztos jól állítottad be a build-et? Mert a package ID ha GmsCore-ra van patch-elve akkor meg kellene hogy változzon és csak akkor nem ha Magisk modul-ra van forgatva (mert akkor úgyis oda lesz mount-olva, kutyát nem fogja érdekelni mivel volt aláírva).
-
crok
Topikgazda
válasz
castiels26 #19 üzenetére
Ebben úgy nagyon nem tudom hogy lehet segíteni, ugyanúgy kell használni mint a sima manager-t + le van írva mit válassz még ki. Vagy mi a pontos gond? Hogy fogalmad nincs az egészről?
-
Cs1csó
titán
válasz
castiels26 #11 üzenetére
Nekem sehogy se megy csak pufferel.
(Redmi note 10 s)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Trollok komolyan
- Extra D betűvel jöhet GeForce RTX 5090D utódja
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Motoros topic
- Nintendo Switch 2
- Elemlámpa, zseblámpa
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest