Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• svgyula

addikt

válasz crok #18 üzenetére

Igen ez engem is érdekelne. Mert elindítva a revanced manager-t
    Szépen ki lehet választani azt az alkalmazást amit szeretnék patchenli DE! Amikor végez nem tud telepíteni mert a másik alkalmazás létezik! Ami a fő problémám a TV-nél, hogy nem lehet azt megcsinálni azt, hogy kilépek a Revanced-ből törlöm az alkalmazást aminek a helyére kellene telepíteni és visszalépek, majd telepítem! A TV-nél azonnal bezár minden alkalmazást és nincs mit kijelölni majd patchelni és telepíteni! Illetve vannak olyan anomáliák amit fentebb is említettek, ha bezárom a revanced alkalmazást mert csak karikázik akkor utána elindul a háttérben! Visszalépve újra karikázik! Ma viszont visszaraktam a régit és a fiók csere-bere után ment rendesen.
    Tehát nekem muszáj lesz a TV-hez a "lusta" verzió vagy az összes frissítés kikapcsolását választani.
    Én használnám szívesen a többi alkalmazást is de csak a smarttube-on van teljes képernyős videó és ott nincs semmilyen előzmény, de bejelentkezni sem lehet. Így x perc mire ki tudok keresni egy megnézendő videót a ráadásul nagyon nem felhasználó barát(nekem) listából.

Új hozzászólás Aktív témák