- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Magisk
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
ReVanced és a ReVanced patch-ek
egy nyílt forrású megoldás egyes alkalmazások "feljavítására", módosítására.
Rengeteg alkalmazás és patch vagy módosítás van a rendszerben
(jelenleg 5 tucat alkalmazáshoz van valamilyen patch!)
valamint
Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Eredeti, teljes terjedelmű Logout bejegyzés itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
A rossz hír az, hogy nálam a TV-n csak a smarttube megy teljes felbontással. A new pipe, tubular, teljes képernyős(4K) lefagy/kilép. A revanced pedig olyan mint a mesében hol volt/van hol nincs kép csak karikázás. Két napja egy felhasználó csere-bere és működött órákig. Ma minkét felhasználóval csak karikázik. De nagyon fura, hogy a tableten, telón, pedig tökéletesen fut a régebbi verzió! Ez valamilyen "droidmanó" lehet.
-
svgyula
addikt
Háát Igen! Én a saját fiókomon belül kerestem az aktiválási lehetőséget! Ott sehol nem volt. Begépeltem a címet(a QR kódot nehéz lett volna berajzolni a PC-re) és oda a kódot aztán még fiókon belül is engedélyezni kellett. Most működik a fiókkal. De ugye ez nem a hagyományos belépés a fiókba mert az alkalmazás semmilyen felhasználó nevet és jelszót nem kért csak feldobta a felhasználó neveket amiket a TV-n talált! Na meg azonnal frissül az alkalmazás. Remélem nem azért, hogy elérje a reklámos felületet
-
svgyula
addikt
Igen ez engem is érdekelne. Mert elindítva a revanced manager-t
Szépen ki lehet választani azt az alkalmazást amit szeretnék patchenli DE! Amikor végez nem tud telepíteni mert a másik alkalmazás létezik! Ami a fő problémám a TV-nél, hogy nem lehet azt megcsinálni azt, hogy kilépek a Revanced-ből törlöm az alkalmazást aminek a helyére kellene telepíteni és visszalépek, majd telepítem! A TV-nél azonnal bezár minden alkalmazást és nincs mit kijelölni majd patchelni és telepíteni! Illetve vannak olyan anomáliák amit fentebb is említettek, ha bezárom a revanced alkalmazást mert csak karikázik akkor utána elindul a háttérben! Visszalépve újra karikázik! Ma viszont visszaraktam a régit és a fiók csere-bere után ment rendesen.
Tehát nekem muszáj lesz a TV-hez a "lusta" verzió vagy az összes frissítés kikapcsolását választani.
Én használnám szívesen a többi alkalmazást is de csak a smarttube-on van teljes képernyős videó és ott nincs semmilyen előzmény, de bejelentkezni sem lehet. Így x perc mire ki tudok keresni egy megnézendő videót a ráadásul nagyon nem felhasználó barát(nekem) listából.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BestBuy topik
- Hobby elektronika
- Melyik tápegységet vegyem?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Crypto Trade
- Milyen házat vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Stellar Blade
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3060/3070/3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ
- UHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 4Mag 32/512 FHD IPS Intel Iris Xe Magyar
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G - 8/256 - Media Markt garancia
- Xiaomi Redmi 9at - 2/32 - szürke
- Xiaomi Mi8 - 6/128 - fekete
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest