- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
ReVanced és a ReVanced patch-ek
egy nyílt forrású megoldás egyes alkalmazások "feljavítására", módosítására.
Rengeteg alkalmazás és patch vagy módosítás van a rendszerben
(jelenleg 5 tucat alkalmazáshoz van valamilyen patch!)
valamint
Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Eredeti, teljes terjedelmű Logout bejegyzés itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zeon.hu
nagyúr
Revanced:
Short-oknál el lehet rejteni valahogy a képernyőn megjelenő megjegyzéseket?
RevancedYT_20.12.46_250530_v1-noroot.apk 108265669
Most tettem fel, de korábbi verziónál is ilyen volt.
-
crok
Topikgazda
Kijött a BravePipe frissítés is: v0.27.7-2.3.8
-
crok
Topikgazda
A Youtube nyúlt bele a dolgokba de nem mostanában, yt-dlp is most jött ki kettő build is úgyhogy szerintem csak meg kell várni hogy frissítsék a NewPipe-ot (is). Issue már van rá, egy AB teszt volt amiben elkezdte a dolgot a Google de úgy néz ki most mehetett ki élesben (ez az issue pin-elt is lett).
-
MageRG
addikt
Sziasztok.
Newpipe 0.27.6-on próbálok csak hangot letölteni YT-ról.
Egy ideje nem engedi, csak a videót, és csak 360p-ben.
Ha jól láttam app frissítés nem volt. Újratelepítettem, nem javult meg.
A Youtube csinált valamit? -
Elemental
addikt
Szevasztok!
A j-hc féle revanced spotify apk mit csinál? Lényegében prémium lesz előfizetés nélkül?
-
Cs1csó
titán
válasz
ArthurShelby #339 üzenetére
Köazi tesztelni fogom. Most arra is kíváncsi vagyok, hogy ez az új fiókos megoldás meddig "bírja" majd.
Az Xmanager-t nem ismerem, de azt is meglesem. -
Cs1csó
titán
Üdv, telepítettem a Spotify APK-t Revanced Managerrel, de bejelentmezés után az a szöveg fogad, hogy "külföldön 14 napig hasznwlható és módosítsam a tartózkodási helyem" aztán ennyi. Mi a gond, hogy hárítható el?
-
G@ben
addikt
Jelenleg newpipe-ot használok, de nem tudom, van-e benne olyan funkció, hogy az általam kijelölt csatornán ha megjelenik egy új videó, akkor azt automatikusan betegye egy listába, ahonnan majd megnézhetem. Ne a csatornán jelölje, hogy van egy új, hanem egy listában szeretném látni az összes kijelölt csatorna új videóit.
Ha ebben nincs, milyen program képes erre? -
Tosee
őstag
válasz
ArthurShelby #328 üzenetére
Ugyan ezzel próbálkoztam én is! Az eredmény az lett, amit crok fórumtárs is említett... Nem tudja telepíteni a rendszer.
-
crok
Topikgazda
válasz
ArthurShelby #328 üzenetére
Csak mivel a Spotify split-ként települ alapvetően így azt a base apk-t hiába exportálod és patch-eled azt fogja mondani hogy nem tudja telepíteni a rendszer.
-
ArthurShelby
addikt
Én egyébként a (play-ből) telepített alkalmazásokból szoktam totalcommanderrel az apk-t kimenteni.
-
crok
Topikgazda
Ha nem akartok bibelodni a bundle osszefesuleseven akkor pl. APKPure es itt a Spotify es addig nezed a legutolsotol visszafele amig APK-ban van fent nem XAPK-ban. Jelenleg a v9.0.28.630 a legfrissebb ilyen (Marcius 31), patkolas utan telepult siman.
-
Tosee
őstag
Ahhoz, hogy a revenced managerrel patchelni tudjam az appott, ahhoz kellene az apk. Spotify esetén is arra van szükség, sajnos ezeket a bundle appokat nem fogadja el.
ArthurShelby: jobban örültem volna, he nem kell ezrét új appot telepíteni, ha már a revanced is tudja. De lementettem hátha jól jön még, Köszönöm! Ez csak a spotify -ra jó, vagy mást is tud patchelni?
-
crok
Topikgazda
A megoldás az hogy az apkm-et vagy xapk-t teszed fel mert nem véletlen van bundle-ben terjesztve (Play-en is abban van igazából - csak az az AAB formátum mint Android App Bundle), erre van a telepítője külön az APKMirror-nak és az APKPure-nak is (egyébként egy split apk telepítőről beszélünk). Van rá lehetőség hogy kiszedd csak külön az APK-t mert amúgy az csak egy sima zip az az apkm meg xapk, a benne levő base.apk-t keresed egyébként de a split-ekre szüksége lesz.. Egyébként patch-eld megint az ajánlott verziót és próbáld ki - a "pár hónapja" alatt nagyon sok víz lefolyt a Dunán..
-
Tosee
őstag
válasz
ArthurShelby #314 üzenetére
Pár hónapja próbaképpen patcheltem spotify-t a revanced managerrel, de a reklámok nem szűntek meg... lehet valamit rosszul csináltam, de visszatértem a linkelt Spotube appra.
Más: apkmirror stb oldalakról mostanában csak "bundle" lehet letölteni appokat (apkm, xapk stb...) Ezekre van valami megoldás, hogy csak sima .apk töltődjön le?
-
ArthurShelby
addikt
Az xmanagerrel tölthető az új spotify apk (9.0.34.101). Nálam hibátlanul működik egyelőre
Szerk: érdekes, még csak a stock új, az amoledes patch még a régi verzió (lehet még nagyon ropogós).
-
vacs
veterán
válasz
ArthurShelby #313 üzenetére
Nézd meg újra!
-
joelke HU
őstag
válasz
ArthurShelby #312 üzenetére
De jó neked. Shuffle gonddal, de ment nekem is eddig. Ma viszont megint eltűnt az összes dal a listákról. Szóval semmit nem játszik. Ehh... A YouTube Music meg nem az igazi. Nálam van ahol kapásból a videót erőlteti a klippel és hiába kapcsolom át zeneszámra akkor is kép nélkül a videót játsza.
Egyelőre a RiMusic-kal vigasztalódom... Aztán hátha gatyába rázzák a Spotify-t. -
crok
Topikgazda
válasz
ArthurShelby #308 üzenetére
Vagy az összefoglalóból:
Spotube - A Spotify és a Youtube publikus API-ait használó crossplatform Spotify lejátszó - letöltések itt lesznek (Android apk / Linux .deb Flatpak Arch/Manjaro AppImage .tar / Windows .exe Chocolatey WinGet / MacOS .dmg)
soundbound.app ami elérhető a Play Store-ban is (régi SpotiFlyer).
-
vacs
veterán
válasz
Spotify helyett az eSound nem lenne jó?
-
Narxis
nagyúr
válasz
Pont a Revanced hozta vissza az életbe a moddolt spotify-t, de én nem próbáltam, pont egy 2 hónapos trialt használok spotiból. Néhány embernél a shuffle-el van probléma de sokaknál működik, érdemes kipróbálni.
-
ArthurShelby
addikt
Jájj de jó, hogy van egy ilyen topik is
Nem tudom mennyire off, de az xmanager lehalt. Mármint nem működnek a spoti apk-ik. És most fedeztem fel, hogy a revanced mindent is patch-el, pl spotit is.
Van vele tapasztalat? (bugos pl, vagy tökéletesen jól működik)Meg úgy általánosságban minden revanced patch-ek jók/jól működik? (a yt-ról tudom, hogy igen
)
-
tpeter77
addikt
Szia
ReVanced Managert feltettem, letöltöttem a Pathelővel a YouTube 19.47.53 progit, majd patcheltem és működik a moddolt YouTube.
Ránézésre olyan mint az eredeti.
A régi Vanced Music-hoz hasonló program van? Nagyon jó volt hogy a hasonló zenéket feldobta, szinte váltani sem kellett. Nagyon jól kitalálta stílusban és időben a zenéket. Vezetés közben nagyon jó volt csak hallgatni kellett a slágereket. -
Archttila
veterán
Bár hogy őszinte legyek már a kérdést se nagyon értem hogy hogy lehet az hogy valaki nem tudja mit telepített fel.. IMHO ebből van a világon a legtöbb malware fertőzés nem a Pegazusból, hogy az emberek feltesznek random minden szart, azt se tudják honnan
Letoltes elott tajekozodni meg doksit olvasni... vannak ám elvárásaid komám...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Félórányi videón a Dying Light: The Beast
- BestBuy topik
- Windows 11
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Gyúrósok ide!
- Nintendo Switch 2
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- HP Elitebook 840 G3 laptop (14FHD/I5-G6/8GB/256SSD/Matricázott) - Akku X
- Asus Rog Strix Gamer laptop makulátlan állapotban
- ThinkPad T14 Gen4 14" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7540U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- 16GB-os SODIMM (notebook) DDR4 RAM bazár - nézz be, lesz, ami kell neked!
- HP 15-af105nh laptop (15,6FHD/AmdQuad/4GB/128SSD/Magyar) - Akku X
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest