- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Netfone
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Something_
őstag
Rendeltem vateráról 2300 ft-ért gyári, új 6310i billentyűzetet!
Ezúton is köszönet KSparrow-nak a tippért!
Vicc, hogy 4000 ft-ért arab és héber billeket árulnak -
Something_
őstag
válasz
KSparrow #14215 üzenetére
Szia! Köszi az infot. Szétkapni amúgy, hogy lehet? Nem nagyon nézegettem még, de az aksi alatt vannak kis csavarok. Azokat kell kiszedni és kibukik az előlapot vagy pattintós? Elég masszívan rajta van
Amúgy szerintem tuti a műanyag halt be, mert így visszagondolva úgy be szokta nyomni a piros gombot, hogy csoda, hogy nem törik ketté a telefon
Néztem neten, van 4000 ft-ért arab és héber billentyűzet, plusz 900 ft-ért ezt találtam. Gondolom után gyártott, de 1500 ft-ért postával szerintem megér egy próbát.
-
Something_
őstag
Üdv!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy van egy ezer éves Nokia 6310i, amit nagyfater használ, de a piros "letesz" gomb nehezen/egyáltalán nem nyomható be. Gondolom elkopott a plasztik gombja a billentyűzet hátsó oldalán van.
Vennénk neki billentyűzetet, hogyha ez a gondja. Jól gondolom, hogy ez van vagy lehet más is? Sztem 80%, hogy elkopott az a gumis akármi, de gondolom ti jobban tudjátok ezt!
Amúgy kb az 5. ugyan ilyen telefonját fogyasztja az öreg!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 és 22" Eizo FlexScan EV2216W monitorok szépek, talp nélkül
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged