- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Xiaomi Mi 10T Pro - a házon belüli ellenfél
Hirdetés
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoli bácsi
őstag
Hajaj, sokak szerint ez volt az utólsó Nokia TELEFON.
Mindig bánom hogy nem vettem. Mikor a most is használt előfizumat kötöttem, akkor 50e. volt 2 év hűséggel. Én hülye, meg valami színes "kacatot" vettem. Nálunk a cégnél még mindig látok "szolgálati" telefonként. A tulajoknak eszük ágába sincs lecserélni, inkább vesznek hozzá új aksit. -
tolts.hu
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- Asus ROG X13 Flow 2in1 Touch WUXGA 120Hz Ryzen9 5900HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest