Hirdetés
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Android Autót minden mobilra!
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
meroly
veterán
válasz
KSparrow
üzenetére
Én is még csak 26 vagyok. Tudom, 18 évesen nagyon öregnek tűnik

A 30-asnál azt bírom, hogy lehet visszahívót küldeni, húgom állandóan így "hív" fel. A 20-asnál most a djuice nagy érvágás sztem, bár részletesen nem néztem meg. Míg kis csitri voltam, a vodára esküdtem, mert ott voltak feltöltőben a legjobb percdíjak és ott lehetett a legkevesebb összeggel tölteni.
Elhagyni egy telefont? Hozzám van nőve. Egész nap szint fél méteres távolságban van tőlem. Sose tudnám elhagyni, én még nyaraláskor is kellemetlenül érzem kicsit, hogy nem lehet nálam a vízben
Párom bezzeg rendszeresen elhagyja, de hála a jó égnek csak kocsiban vagy az udvaron vagy ilyesmi.....
UGY mit jelent?Pastika: gratula a 8890-hez! patent mit jelent?
ligeti8: gratula a 8850-hez. A 3510i-ben még DSTN kijelző volt, ami tényleg érzékeny a közvetlen napsütésre, a TFT annyira már nem, viszont mint minden ez is használódik. Gondolom a 8800-m merítési módszere eléggé öregítette a kijelzőt.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Milyen TV-t vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Apple asztali gépek
- EA Sports WRC '23
- Gitáros topic
- Vírusirtó topic
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
azt hagytam el..