- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Apple Watch
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ligeti8
csendes tag
8 as nokiák és a napi használat
8110 - sajnos az akku miatt még a buszmegállóig sem bírják ..
8210 - biztos van napi használatos, de nem túl sok mert gyenge a középrész és eltörik
8310 - jó kis strapás jószág akad belőle
8810 - akinek működik az nem viszi ki az utcára se szerintem
8850/90 - el tudom képzelni, én is használtam
8855 - csak gyűjteni való mifelénk
8910/i - ha megtehetném sem pocsékolnám8800 (régi,scirocco,arte)
Akad, ezt a telefont ha nem lenne az SEL ,A8 ,7-es bömös réteg mi nem tudnánk kifizetni
Ők presztizsből használják, nem 8as szeretetből... -
KSparrow
őstag
magadnál, tükörben...

amúgy nekem is van 6220asom, régi nagy vágyam volt. de nem egyszerre jött az be a 6230-cal... emlékszem, lehetett nyerni is, asszem az rtl-lel... nagyon akartam egyet, aztán kijelző nélkül lett egy, 800 forintért (Ugye, Minolta?
) szereztem bele kijelzőt, hibátlan. már csak előlap kéne rá, mert alig látszik valami, annyira karcos szegényke...
az 5510ben 64 Mb memo van...
az 5300 meg egy marha jó telefon, (most szereztem egyet nemrég, szalagkábelt cseréltem benne, még egy baja van, de az jó így is... infra, BT, 2gb-ig micro sd, 1.3-as kamera, 320*240, és slide, és jól szól...a 8310 az jó is... :d én us láttam, de nem tudtam megszerezni... pedig mi mindent meg nem tettem volna érte...

Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- SSD kibeszélő
- BestBuy topik
- Battlefield Redsec - Ma délután indul az EA ingyenes battle royale játéka
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox Series X|S
- Gumi és felni topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Mobile Workstation - i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 8GB 1 év gar.
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

) szereztem bele kijelzőt, hibátlan. már csak előlap kéne rá, mert alig látszik valami, annyira karcos szegényke...