- Fotók, videók mobillal
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Redmi Note 8 és 8T
- iPhone topik
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Két Redmi Note 14 Pro és egy Pro+ futott be
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
Earl_Muttley #27952 üzenetére
tényleg nem rossz, bár az M8-cal kissé mellélőttek szerintem.
Mondjuk nekem a HTC-k közül a Desire HD tetszik úgy igazán. -
-
-
-
Azt nem tudjátok véletlenül, hogy Nintendo 64-hez hol lehet szerezni Exp Pack-ot (RAM-ot)?
(lusta vagyok külön topicot keresni csak ezért, azért itt kérdezem.)
-
-
-
-
-
-
-
válasz
zorzy4 #27760 üzenetére
A Symbian továbbfejlesztése hiba lett volna.
Egyrész sokkal nagyobb erőforrás saját OS-t fejleszteni, és azt karban tartani, mint licencelni egy meglévőt.
Ráadásul a WP egy komplett ökoszisztéma része. Ott a Win8-as PC, noti, tablet, Xbox, stb.
A Symbian-nál mi van? semmi.
Akkor ezt meg ki kellet volna építeni, hogy ne maradjanak le még sokkal jobban. Megérte volna? -
-
válasz
quailstorm #27742 üzenetére
na ezt a részét a dolognak balladai homály fedi. legalábbis számomra.
-
válasz
quailstorm #27739 üzenetére
nem kötekszem, bocsánat, ha ezt így látod.
én kimondottan a cikk tartalmát kritizáltam, nem téged.KSparrow: „Pl. egy Series 40 nem okostelefon, hiszen ott csak az futhat, amit a Java támogat.”
Vagyis egy S40 telefont nem tudsz okosítani, mert a funkciók adottak, és nem te adod meg őket.Jobban nem tudom elmondani, mert kb. eddig terjednek a programozási ismereteim.
-
-
válasz
quailstorm #27732 üzenetére
És mióta döntenek a laikusok a definíciókról?
de amúgy ezesetben egy Asha is okostelefon. Tapiképernyő pipa. Facebook pipa.
Holott a érintőpanel csak egy input, az fb pedig csak egy szoftver.
Sőt, érintőpanel a velem egyidős ős-PDA-elődben is van. -
válasz
quailstorm #27730 üzenetére
Szoftverekkel lehet okosítani.
Egész pontosan a PC-vel megegyezően. Vagyis pusztán a hardver jelenti a korlátot, a szoftver nem.
Pl. egy Series 40 nem okostelefon, hiszen ott csak az futhat, amit a Java támogat.Tehát nem az érintőképernyőtől, facebúktól, háromgétől, stb.-től okos a telefon, hanem ettől.
-
válasz
Dr Dee #27728 üzenetére
„2014. április 25-én lezárul egy korszak: a Microsoft megveszi a Nokia készülékgyártó részlegét. Ezzel véget ér az 1865-ben alapított Nokia története, és ilyen néven nem kerül már piacra több telefon sem, az új név pedig Microsoft Mobile lesz.”
Ez így nettó hülyeség. a Nokia mobil divízió nem 1865-ben alapult.
Miért tekinti mindenki a Nokiát és a Nokia mobilt egynek?
Ha mondjuk az „utca embere” mondja ezt, akkor oké, nade amikor a neten publikálnak ekkora marhaságot, akkor az senkinek nem tűnik fel?
A Nokia él tovább, akárcsak a Siemens, Alcatel, Sagem, Ericsson, stb.
Sőt, most, hogy ledobták magukról az MS pénzén a terheket, jobban vannak, mint valaha.másik kedvenc:
Ne feledkezzünk meg, a Nokia 9000-ről sem, ami nyugodtan nevezhetünk saját ideje "okostelefonjának".
A 9000 nem a maga idejének az okostelefonja, pláne nem idézőjelben. Okostelefon. pont. ezen nem változtat semmi, hiszen az okostelefonnak fix definíciója van.
-
Ezt most találtam!
-
-
-
-
-
-
-
-
engem az Omnia I900 érdekelne, ha szép állapotban van, csak most - és rövid időn belül sem - lenne rá pénzem.
-
-
-
válasz
Earl_Muttley #27602 üzenetére
Szép darab!
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
Dr Dee #27473 üzenetére
175*365*35*3 = ~6,7M Ft
egyébként 268 db bébifókát tudtál volna venni belőle
-
-
-
-
Dolgozom azon is.
Viszont így most a későbbi oldalakat már eleve így fogom csinálni, szóval megspórolom azt az időt és energiát, amit azoknak az átalakításába kéne fektetnem.
De amúgy 30+ telefon oldalát képekkel elkészíteni nem 2-perc.ferret77: Az a zöld előlap nagyon frankón néz ki.
-
-
-
az a 8148 kéne... csak pénzem nincs rá.
-
-
Tudtok valamit javasolni az alábbi problémára:
Eléggé zavar, hogy a telefon, gamepad, egér, stb. minden amit használok egy idő után zsírosodik, ami normális, hiszen az emberi bőr felszínén vékony zsírréteg van.
Engem viszont idegesít a dolog. Kb. 2-3 naponta le kellene tisztítanom mindent, ha azt szeretném elérni, hogy minden tiszta maradjon. tudnátok valami jobb megoldást mondani? -
-
-
-
-
-
-
-
-
[ezt] már olvastátok?
-
-
Sikerült rájönnöm, mi a baja a 7110-nek!
A rugó egyik fele megnyúlt, emiatt túl vastag ahhoz, hogy rendesen tudjon mozogni. -
-
-
-
válasz
golya32 #27171 üzenetére
most még nincs pénzem rá.
de egyébként biztos fogok szerezni. előbb-utóbb...
csak nem tudom, mikor, mivel eleve van 1000 másik dolog is, szóval reálisan nézve úgy saccperkábé 2016 őszén fogok tudni venni egyet. na jó, ilyen pontossággal nem tudom megmondani,de az tuti, hogy csak évek múlva jöhet szóba.
-
-
-
Én maximálisan bízok abban, hogy a Canonicalnak sikerüljön.
minolta5: Lesz,
viszont ezekből csak kettő olyan van, amit viszonylag húzós lesz beszerezni; a Jolla és a Palm Prē 2 (vagy 3, ahogy alakul). Előbbi az ára miatt (~130k), utóbbit pedig amiatt, mert elég ritka, főleg itthon.
bunkomen: Szerintem a szalagkábel hibás.
-
-
jó ötlet.
amúgy az a nagy baj, hogy a legtöbb felhasználó már „befixálta” magát az Android/iOS páros valamelyikéhez, így gyakorlatilag az okostelefon felhasználók 10-15%-ából kell gazdálkodnia az összes többinek, ami viszont elkerülhetetlenül azt eredményezi, hogy az olyan nagyszerű rendszerek, mint mondjuk a webOS, sorra kihalnak.
Illetve a webOS csak a mobiloknál halt ki, a TV-knél tovább él az LG-nek köszönhetően, de az azért mégsem ugyanaz.
-
ha van tíz mobil platform ami nagyon tetszik nekem, de se elég pénzem, se elég zsebem nincs hozzá, hogy 10 telefonnal járkáljak, akkor mi a teendő?
-
azért a 7710-emnek is meg van a véleménye.
-
-
válasz
novinyul #27137 üzenetére
direkt link (ami közvetlen a képet nyitja meg) nem lenne praktikusabb?
azért elfogadnám azt a csoffadékot.
-
-
Nekem egyébként az N950 az egyik nagy álmom.
Na meg az LG WP 7.5-ös protoja, illetve a Sony Ericsson WP 7-es protoja. -
-
most már engem is egyre jobban érdekel.
-
-
-
-
-
-
próbáljátok meg most!
-
-
-
-
válasz
Earl_Muttley #27066 üzenetére
-
-
-
-
-
Ha van módosítási javaslatom a PH!-val kapcsolatban, akkor azt hol tudom jelezni?
-
válasz
Earl_Muttley #27017 üzenetére
egy ilyen nekem is kéne.
-
Az hol lehet beállítani, hogy a Nokia PC Suite ne induljon el a bootolással együtt?
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest