- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bunkomen
aktív tag
9000-es szériám
Igen tudom i verziók, 9290, 9000il és hasonlók nincsenek, de nem is célom -
bunkomen
aktív tag
válasz
Mulderpapa #29954 üzenetére
Köszönöm, akkor nem lesz nehéz keríteni egyet. Hol találtad ezt az infót? Csak hogy legközelebb ne kelljen kérdeznem.
minolta: gigatelt én is néztem, furcsálltam hogy te megtaláltad... de aztán leesett hogy csak majdnem
-
bunkomen
aktív tag
nokia 5100 mikrofon mivel kompatibilis? nem nagyon találom a neten
-
bunkomen
aktív tag
válasz
Dr Dee #29941 üzenetére
Honfi Márk hozzászólása 2009. 10. 27. 11:56:18
Ha pannonos vagy akkor még ezzel a módszerrel lehet: sms-ben küld el az oplogo normal kódot a 9000749-es számra. Kapni fogsz egy Operátorlogó érkezett! üzenetet. Lépj bele. Az lesz kiírva hogy: A normális kijelzéshez elmenteni! Mentsd el és nem lesz rajta a telefonodon az operátorlogó.kétlem hogy 2009 óta működne ez az opció, de hátha
Esetleg még itt valami: [link] nekem már nem volt kedvem végigolvasni
-
bunkomen
aktív tag
Valakinek közülünk van 3310 gyűjteménye? Azon gondolkodok, hogy ha újra lesz keretem a telefonokra, akkor összeszedek pár gyári előlapos 3310-et és milyen szépen fognak kinézni egymás mellett egy külön polcon
-
bunkomen
aktív tag
Nokia 5130 kétezeré'
-
bunkomen
aktív tag
N96 Ennek mi lehet a baja? Valakinek lehet jó vétel, ha csak apró hibája van.
-
bunkomen
aktív tag
Gebedjetek meg ilyen vételekkel, hát komolyan mondom
Ha történelmi bizniszek is beszállhatnak a versenybe akkor nevezném a dobozos hibátlan N-gage QD-met amit ingyen szereztem.
-
bunkomen
aktív tag
Ki tud nagyobbat mondani versenyen van itt vagy mi van?
-
bunkomen
aktív tag
-
bunkomen
aktív tag
[link] Találtam egy ilyen eladó telefont véletlenül. Hát én azt hittem hogy ez valami sz*r klón, de sajnos valóban Nokia. Ez az Asha széria annyira nevetséges, hogy azt már nem tudom kifejezni.
-
bunkomen
aktív tag
válasz
Earl_Muttley #29714 üzenetére
Megértem, nekem például google barátomat kellett megkérdezni, hogy az mi...
-
bunkomen
aktív tag
-
bunkomen
aktív tag
-
bunkomen
aktív tag
Valóban nem ér annyit egy N73, hiába dobozos. Nekem volt egy felesleges N73 ME szép állapotban függetlenül. Örültem, hogy 5-ért elment töltővel.
-
bunkomen
aktív tag
-
bunkomen
aktív tag
Ma végre erőt vettem magamon és mamámék padlására felmentem turkálni. Ide hordtuk az évek alatt már használaton kívüli cuccainkat.
Rengeteg király retro cuccot találtam kiskoromból. Legszívesebben hazahoztam volna az összes játékotMég a sárga kazis nintendo hamisítványt is megtaláltam, amiről azt hittem, hogy már nincs is meg. Na ezt már be is pakoltam, hogy hozom haza, de aztán kiderült hogy játék nincs is hozzá. Pedig dobozában full tartozékos. Majd kerítek egy játékot hozzá.
Na és a lényeg, megtaláltam az anno névnapomra kapott Nokia 3410 dobozát, papírokkal. Pár száz forintos tétel, de nagyon örültem neki
-
bunkomen
aktív tag
Srácok, jár valaki a 3. kerületben?
-
bunkomen
aktív tag
Egyik ismerősöm leejtette a Nokia C5-jét és azóta azt csinálja, hogy használat közben kitalálja, hogy nem látja a sim kártyát. Valami kilazult vagy valami megadta magát? Illetve hamar lemerül. Ez is lehet a leejtés következménye?
Illetve engem bíztak meg, hogy nézzek valami hasonló használt Nokiát. A lényeg, hogy legyen benne olyan funkció, hogy bemondja a hívó fél nevét. Ötlet?
-
bunkomen
aktív tag
válasz
sz.balazs.95 #29420 üzenetére
Igen, én le vagyok korlátozódva a Nokiákra. Hasonlóan szépeket tudnék mondani a többi gyártó bármelyik telefonjára, mint Dr Dee, de ezért inkább csak mélyen hallgatok. Persze vannak kivételek, amiket elismerek, de az ritka
-
bunkomen
aktív tag
A mai nap termése:
- E50 vodás, bekapcsológomb gumi hiányzik amúgy semmi baja. 1500ft postával
- 6822, bekapcsológomb beszorult, előlapot levéve simán bekapcsolható és működik, 1000ft
(Nagy mérethez kérjük kattintson egere jobb gombjával és használja a kép megnyitása új lapon funkciót! Köszönjük!)Immáron 102db különböző Nokia van a polcomon. Ideje lesz rámenni a csinosításra
-
bunkomen
aktív tag
Valaki help!
Nokia 6820-at hogyan szedem szét?
Egy átkozott csavart nem találok, utálom ezt a pattintgatós megoldást, mindig letörik valami. -
bunkomen
aktív tag
Mai szerzeményem. Már haveromnál van hozza haza a napokban. Amúgy februári hirdetés... az ilyenekkel nem is szoktam erőlködni úgy is már elkelt, de ráírtam az eladóra és csodák csodájára visszaírt, hogy még meg van. Na mondom akkor már nincs
-
bunkomen
aktív tag
válasz
sz.balazs.95 #29292 üzenetére
Akkor jól gondoltam. Már régóta nézelődök ilyen specifikációkkal. Ha lecserélem a telefonom visszatérek erre a kisebb méretre az biztos.
Amúgy valakinek valami újdonság retro téren?
-
bunkomen
aktív tag
Ha már itt tartunk... Z1 Compact és Xiaomi Mi2S kategóriában tudtok még hasonlót? Lényeg a brutál proci, 4.3 kijelző, HD felbontás
-
bunkomen
aktív tag
válasz
sz.balazs.95 #29265 üzenetére
Lényegében most a "vita" a processzorok körül forog, azon a téren pedig félig sem vagyok AMD párti
-
bunkomen
aktív tag
válasz
sz.balazs.95 #29259 üzenetére
igen tudom, de nekem örökké ati marad
-
bunkomen
aktív tag
Megjött a telefonjaim nagy része
Még egy postával 1500ft-os E50 van útban, de én nem tudom mit szenved már az eladó...
- 6110 és 6111, mindkettő zsákbamacska volt, nem volt az eladónak töltője. 2500 postával és mind a kettő működik tökéletesen és szépek is.
- E71 klónszerüség és 6500c, ezekért egy romos 6310i-t küldök majd cserébe. a 6500c kijelző hibás volt, orvosoltam és hibátlan, a másik egy forintot nem ér mert be se kapcsol és klón is szerintem. Itt van 2 kép az enyémmel való összehasonlítás után. Most akkor ez klón? 1 és 2 -
bunkomen
aktív tag
Nokia 6260
Gondolom nem én voltam az egyetlen aki itt próbálkozott, mert már ki van írva hogy postázni nem tudDe könyörgöm.... mi az hogy valaki nem tud postázni?
-
bunkomen
aktív tag
válasz
Earl_Muttley #29143 üzenetére
Ha tényleg kell, akkor szerintem ne tökölj és üsd le, mert még elviszik
Ha meg mégse jó valami akkor felteszi újra oszt kész
-
bunkomen
aktív tag
válasz
bunkomen #29138 üzenetére
Ugyanattól az eladótól egy Nokia 6300 2000ft-ért, bezzeg az ilyen jó árak is akkor vannak amikor elköltöm a pénzem más sz*r telókra
-
bunkomen
aktív tag
-
bunkomen
aktív tag
Na gyerekek lezsíroztam 3db telefont és így meg lesz a 100. Nokia típusom is
Bár eltaktikáztam mert valami nagyot akartam durrantani eme csodás kerek számra, de üsse kő jók lesznek ezek is
Folyt.köv. ha megérkeztek.
-
bunkomen
aktív tag
válasz
sz.balazs.95 #29080 üzenetére
Ismerős érzés. Amikor unatkozok gép előtt és 5 percenként nézegetem, hogy jött-e új hozzászólás és semmi
Amúgy én mostanság azzal játszok, hogy az akksik érintkezőit celluxxal eltakarom. Fele telefon megvan már
-
bunkomen
aktív tag
KSparrow, ilyened is van?
[link]
-
bunkomen
aktív tag
válasz
KSparrow #28974 üzenetére
Ma azt álmodtam, hogy az egyik ismerősömnek 7700-ja volt és a szájába rágtam, hogy ha megunta akkor el ne adja, hanem engem hívjon
Amúgy én 2 éve gyűjtöm a Nokiákat és most tartok 97 db-nál. Most jön majd a neheze, a drágább és ritkább telefonok. De remélem 2022-re én is hasonlóan fogok állni velük
-
bunkomen
aktív tag
Pangás ellen felhozok egy témát. Ki milyen típusokat gyűjt és miért?
-
bunkomen
aktív tag
válasz
ferret77 #28959 üzenetére
Jó cucc. Szerintem úgy rendezd el ahogy neked tetszik. Nekem mindig magyaráznak hogy megjelenés szerint jobb lenne, de én típus szerint sokkal jobban átlátom szóval úgy is marad
Majd ha már lesz helyem kirakni őket dokkolókba, meg fektetve rövid leírással ellátva, akkor szépen kis csoportokat lehet alkotni. De ez még jó messze van.
Lényeg a lényeg, király a vitrined
-
bunkomen
aktív tag
Eladó cuccaim! Főként alap alkatrész telók, de valakinek lehet pont az hiányzik
Cserébe jöhetnek a következők: ITT
Kiszedegettem a listámból azokat a telókat amik még hiányoznak. Értelemszerűen nem a 20 ezres telókat várom most itt cserébe, hanem pl: 2310, 2630, 6110, 6230 és így tovább
Illetve alkatrészek is jöhetnek: [link]
-
bunkomen
aktív tag
Komolyan mondom felháborító amikor EZEKÉRT elkérnek 5 ezer forintot. Vagy egy másik hirdetésében 6db 3410-ért 13 ezret.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest