- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stimpy001
aktív tag
Saint:, köszi a linket, itt aztán van minden amire lehet csorgatni a nyálat:
[link]
Dobozos fóliás 6650, vadiúj 8110, fóliás 6250, 8810. Csak hát az árak... -
Stimpy001
aktív tag
Ne is mondd, nekem se a 8855.
Tiszta ideg vagyok, 20.-án rendeltem, utána 4 nappal rendeltem mást is, az 2 napja megjött, a 8855 még sehol. Tegnap írtam a sellernek hogy mi a fákk van már, adott tracking numbert, és kiderült a köcsög csak 26.-án adta fel. Mi az istent xsinált 6napig.....
-
Stimpy001
aktív tag
Ennek a srácnak van egy a gyüjteményében:
[link]
eBayen figyeltem régebben egy Neo árverést, ha jól emlékszem valami 7-8000 dollár lett az utolsó licit.
Amúgy szerintem az Apple koppinthatott a Nokia orrára, hogy gyerekek ezt azért mégsem kéne, a tekerő tárcsája 1 az 1ben az iPodokon lévő click-wheel, ezért nem adták ki sosem. -
Stimpy001
aktív tag
Ez nagyon off, de nem tudja valaki mikortól lehet egyedi avatart feltölteni?
-
Stimpy001
aktív tag
Saint_, merre vagy? 7110-et mondott valaki!
-
Stimpy001
aktív tag
Elég lagymatag ma a topic, mi van veletek srácok ennyire hétfő lenne?
Múlt héten ilyenkor alig bírtam frissíteni az oldalt úgy nyomattátok a hozzászólásokat. -
Stimpy001
aktív tag
Mi a különbség a kettő között?
Világoskék gyári ház rajta van a telefonon, természetesen a felső rész fekete. A sarkai kicsit kopottasak azért is keresek rá másik előlapot, de ha ennyire ritka ez a világoskék akkor jó lesz így is!
Bézs színben árulnak vaterán, lehet valamikor lecsapok rá. -
Stimpy001
aktív tag
Ezt láttátok már? [link]
Mennyire durva már hogy mind full dobozos teló... 7600, 6650, 8855 -
Stimpy001
aktív tag
Lehetőségem lenne elég jó áron beszerezni egy Nokia 2300 telefont. Nem tudjátok hazánkba formalmazták ezt a telót? Menni fog GSM 900/1800 hálózatba? A neten eltérő információkat olvasni
-
Stimpy001
aktív tag
-
Stimpy001
aktív tag
Uhhh, nyugi, take it easy man! Béke van!
Nem gondoltam hogy ennyire a szívedre veszed a dolgot.
Elmeséljem hogy működnek az ilyen kínai/honk kongi ebayes sellerek?
Van Chunling Wong kisasszony aki egész nap a gép előtt ül, és ebayezik .Veszi fel a megrendeléseket, szépen illedelmesen válaszolgat az kérdesekre, igényekre, fűt fát ígér, különben nem lesz meg a napi eladási limit,
Hirdet 500 terméket, és minden este elküldi az aznapi rendelést jó esetben a cég másik részlegére, rosszabb esetben egy teljesen külön vállalathoz, akik a csomagolást, postázást, stb intézik. Chunling kisasszony max képről ismeri a terméket, mérget vehetsz rá hogy semmilyen fizikai kontaktusba nem kerüllt a megrendelt 8850-eddel.Van egy xy cikkszámú termék, megrendeltek belőle n darabot, átküldi a megrendelést, ennyi. Kína szolgálja ki szinte az egész világot, hihetetlen mennyiségek pörögnek, nem hinném hogy 1-1 darabot egyedi igényeknek megfelelően testreszabnának (pl. krixkrax bill csere normálra). Ennyi pénzért sajnos ennyi jár, a mennyiségre mennek.
Osztrák eBay szvsz, ahogy előttem is említették, persze ott nem olyan lesz az ár sem... -
Stimpy001
aktív tag
Szerintem idegesíted a kérdéseiddel, már bocsi
Amennyit ide beszúrtál a fórumba, nem semmi mennyiség, és gondolom a levelezésetek csak egy része. Én sem szeretem a nagyon kukacoskodó embereket. Mindent megbeszéltetek, kifizetted, feladta 'oszt jóvan. Ne legyen több kérdésed amig kézhez nem kapod a cuccot..)
-
Stimpy001
aktív tag
válasz
Magnum_ #2945 üzenetére
Ááhh, iPhone alkatrészek jöttek....annyian voltak a postán hogy elkéstem miatta a munkahelyemről. Bontom ki a csomagot, erre kijelzőkkel van tele..
Mind1, ez is fontos volt mert szétszednek az érdeklődők, de a 8855nek jobban örültem volna.
Ma korábban végzek, és ha ma jött, délután el tudok menni érte a postára...csak jönne már!!! -
Stimpy001
aktív tag
Megjött a 8855!!! Vagyis a psotaládámban figyelt az ajánlott szelvény amikor hazaértem, reggel meló előtt posta. Alig tudok majd aludni olyan izgatott vagyok.
Valaki birtokol ilyet közületek?
Én bevallom férifiasan még sosem láttam senkinél előben, de képekről is nagyon bejövős, igazi különlegesség, és persze 8xxx, úgyhogy kötelező beszerezni...off: Még mindig küzdök egy a hét elején vaterázott T68 eladójával. Volt jópár adásvételem de ilyen passzív figurával még nem találkoztam
Napokig nem válaszol a leveleimre, egész nap csak 14 és 16 óra között ér rá (kösz, 17ig dolgozom), nem hajlandó sehová elhozni a cuccot menjek el érte én (term házhoz, város másik vége), mintha ő tenne kurva nagy szivességet azzal hogy eladja a nekem szarját... ha nem lenne annyira jó vétel a cucc, már rég elküldtem volna az anyjába hogy dugja fel magának a telcsijét, és olyan értékelést adok neki vaterán hogy nem fogja megköszönni (ez utóbbit persze meg fogom tenni ha lezajlott az adásvétel) Bocsi hogy ilyen hosszú lett de ez nagyon kikivánkozott belőlem így estére
-
Stimpy001
aktív tag
Ehhheh, ennyiért jó vétel volt, nem?
[link]Teljes a T68 kolleció, ezzel az arannyal megvan a 2. gyári színben is az ezüst mellett, + a SE T68i
-
Stimpy001
aktív tag
Szép-szép, de ennyiért?
Semmi nem garantálja hogy nem utángyártott házas, ami persze nem gond, csak akkor ne ennyiért adja.
Te kérdezted a termékleírás alatt hogy made in finland e? Ha az akkor már rég rossz mert a gyári 8850-ek made in germany!
Ja, és semeddig nem tart venni hozzá egy autóstöltőt, meg egy ilyen gagyi tokot....szóval engem annyira nem győzött meg... -
Stimpy001
aktív tag
Nem tudja valaki hogy olyan kis állványokat a telefonokhoz honnan lehet beszerezni? Amiben a mobilboltokban is ki vannak állítva. Most hétvégén megcsinálom a "szentélyt", már csak állványokat kellene szereznem. Valaki?
-
Stimpy001
aktív tag
Most vasárnap sajna nekem sem jó, pedig mennék szívesen!
Tudom hogy itt a Nokia fanok vannak többségben, de érdemes megnézni ezt az Ericsson gyűjteményt, elképesztő:
[link] -
Stimpy001
aktív tag
Vagy mégis? [link]
-
Stimpy001
aktív tag
A mai szerzeményem egy szép 6510, nagyon kis helyes..
Viszont valami csajé lehetett mert az operátorlogó szívecskés-macikás
Nem tudja valaki hogy lehet törölni? -
Stimpy001
aktív tag
válasz
csoda120 #2469 üzenetére
Na látod! Azért pár politikus mászkálhat retro telókkal, emlékszem nemis olyan rég még Orbán papa feszített egy 6310el egy képen
Műxik a 9000!
Sikerült a hétvégén szerezni egy kölcsön töltőt hozzá, nem kellett sok mindent csinálnom vele, úgymond "pöccre indult"Az akksi kb 10 percet bír, de legalább tudom hogy működik rendesen, csak a billentyűzete meg a menüje német..
9110 annyira csak nem lehet nehéz, biztos találni a neten szerelési útmutatókat, sok sikert hozzá! -
Stimpy001
aktív tag
válasz
csoda120 #2467 üzenetére
Ne is csodálkozz, az általad felsoroltak közül a legfiatalabb is megvan 10 éves, és ezeket a típusokat nem épp azok vették akik óvták a telójukat a széltől is..
A 9000 Comunicatornál énis leizzadtam rendesen, a billentyűzetén nemistudom hány rétegben állt a ZSÍR, de nem ám a gusztusos fajtából. Szabályosan körömmel kellett kaparnom mert semmilyen szer nem szedte le
Az én 8850-em már megint utazik, csak tegnap jött meg, alig tudunk összebarátkozni..
Sajnos vissza kellett küldenem, a kijelző nagyon halvány sötétben, a háttérvilágítása nem az igazi. Persze semmi gond, simán cserélik, csak mégis szerettem volna használni.....sebaj addig T28 -
Stimpy001
aktív tag
válasz
Magnum_ #2415 üzenetére
Mondtam hogy egyszerre fog megjönni, én is ma mentem érte a postára.
Én annyira azért nem vagyok elájulva a 8850-től, a ház eléggé "érdekes" anyagból van de legalább szépen illeszkedik. A kijelző mintha egy árnyalatnyival kontrasztosabb lenne, vagy a háttérvilágítás erősebb a kelleténél, én nem tudom, de nem olyan mint anno..Amúgy kafa kis villantós telcsi..
A T28 viszont valami eszmélelen! Vadiúj ház fóliás kijelzővel, ami ugyan szerintem nem gyári de iszonyat jó minőségű, tényleg élmény kézbe fogni! A display 100%-os, régi szép emlékeket ébresztett bennem a jellegzetes "ericsson színű" háttérvilágításával meg az oldschool betűtípusokkal. A flip is remek, nagy erővel pattan le ha megnyomom a gombot, a kis dundi antennáját meg egyenesen imádom!
Ami nálam nagyon nagy pirospontot ér, az állapotjelző LED ami villog ha elmúlasztott hivás/SMS volt, nagyon nagy okosság, a mai telefonokról miért hiányzik?
Nem eladó a T29? -
Stimpy001
aktív tag
Aaaah, ezek mennyire gyönyörűségesek.... mit nem adnék egy ilyenért....kár hogy a beszerzésük szinte lehetelen
6340:
6360:
8265:
-
Stimpy001
aktív tag
Megvételre ajánlottak a minap egy Siemens S25 telót tip-top állapotban, töltővel. Ha jól tudom ez volt az első "színes kijelzős" telefon.
Mennyi a reális ára? Mennyit adjak érte? Elég ritka lehet, a neten sehol nem találtam eladó darabot. -
Stimpy001
aktív tag
Fúú 7600, az nagyon különleges telefon, keveset adtak el belőle! Most kell bevásárolni belőle mert felvásárolják az összeset a gyűjtők, és alig lesz pár darab a piacon belőle.
Grat hozzá, nagyon szép darab!
Tegnap egy 3110-est cseréltem egy üveg jófajta kannásborra egy csövessel, szerintem mindkét félnek előnyös volt a csere..
Töltő ehhez sincs sajna, a 6110 töltője túl nagy hozzá. Nem tudja valaki milyen töltő kellhet hozzá? -
Stimpy001
aktív tag
A felső csati plusz antenna csatlakozó, az alsó szolgál töltésre. Megtaláltam az eredeti használati útmuatót, e szerint kell egy plusz adapter alulra, és abba kell dugni a kerek nokia töltőt.
Asszem ilyet esélytelen lesz hozzá szereznem.
Esetleg valakinek itt nincs ilyen adaptere kölcsönbe, jó lenne akár csak 1 pillanatra beröffenteni a "kicsikét".. -
Stimpy001
aktív tag
Jeah végre megkaparintottam a 7110-est, legnagyobb meglepetésemre kifogástalan állapotban van, gyári dobozában pihent évekig.
Kolégám egy igazi csemegét is hozott a 7110 mellé, egy igazi klasszikust az old school korszakból, egy 9000 Communicatort!
Egy alapos tisztítás ráfér mert rétegekben áll a kosz rajta, a képeken talán látszik is, a bal funkciógombot, és az 1,2 billentyűt úgy ahogy letisztitottam a többi nagyon durván dzsuvás..
Pár gyors képet lőttem, sorry a minőségért de csak a szifon volt kéznél:Szerk:
Úgy tűnik egy töltő feje bele van törve a csatiba, ezt nem lesz egyszerű kiszedni.
Vagy az alsó csatalkozó szolgál töltésre, ilyet még nem láttam.. -
Stimpy001
aktív tag
Nekem is úgy néz ki befigyel egy 7110 is(thx Saint_
) az úton lévő T28 és 8850 mellé.... és erre a hónapra elég is lesz.
A 7110 tulajoktól kérdezném: Van valami mód hogy telón fogadjam a mailjeimet? Mobilnet előfizu van a kártyán. Semmi extra nem kell, írni sem akarok, csak átfutni sima szövegként, akár csak a fejléceket. Ha jól láttam a promo videon, van valami net okosság rajta.
Szifonból raknám át a kártyám délutánonként, hétvégenként.Áááh, nagyon rá lehet kattani, de úgy látom az itteni fórumtársaknak ezt nem kell bemutatni...
Saint_:Én tegnap rendeltem meg a 8850-et, de ezt már priviben megbeszéltük, még mindig nem jött a mail hogy postázták volna, lehet hogy pont egyszerre kapjuk majd meg
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Google Pixel topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED monitor topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Xbox Series S + 2 kontroller
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest