- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
meroly
veterán
válasz
Magnum_ #4648 üzenetére
Áhhh... főtelefonnak az már nem elégít ki az akkuja miatt, sajnos, meg hát ugye fém is, úgyhogy szomorúan, de a vitrinbe rakom
Viszont valahogy ezek az ütés és vízálló dolgok bejönnek. Úgy vagyok vele mint 10 évesen a vízálló óra volt nagy szám, hogy húúú bevittük a balatonba is
-
meroly
veterán
válasz
Magnum_ #4641 üzenetére
Helyes is, én a 7270-emmel voltam így. Amikor megvettem rá egy hetére tönkrement a szalagkábel és nem volt világítás a kijelzőn. Majdnem megsirattam. Majd egy hétig volt szervízben (cseretelefon egy 6610i, szerintem undorító) és alig vártam, hogy visszakapjam, amikor megjött megfogadtam, hogy sose adom el. 8800-ért áldoztam be, de már bánom, mármint nem a 8800 miatt, mert az klasszisokkal jobb, hanem hogy eladtam egyáltalán.
Tudom, hogy nem retro, de egy ilyent érdemes szerintetek megkockáztatni?
-
meroly
veterán
Én is a nokiára esküszöm, bár mostanság igen leeresztettek. Ez az X2 se egy nagy eresztés, de viszonylag jó áron van és mindent tud, ami nekem kell. Csak ne lenne fém a háta....
Stimpy001: az 5800 pont nem tartozik a legjobbnak mondott nokiák közé
#4608 minolta5: X3? Nézegettem már, kicsit fura hogy vannak gombok meg érintő is, de nem rossz egyébként....
Inkább ez, mint a teljes érintő.
bepe79: ez az Elm valóban nem retro, 2009-es, de most ez hogyan? B2700 mellé vagy hogyan van most ez?
Viszont megint segítsetek!
Megvegyem minolta5-től a 6210-est 2500-ért vagy vegyem meg a délelőtt linkelt rossz 6230i-t két előlappal akku nélkül ugyanúgy 2500-ér? -
meroly
veterán
válasz
zombinyul #4604 üzenetére
A kijelző hidegen hagy, tőlem monokróm is lehet, a sebessége tényleg gyorsabb volt, de a 6230i sem vészes. A memóriakártya nekem 512 is bőven elég úgyis csak pár mp3 van rajta, meg a telefonos fotók, amiket általában havonta úgyis lementek gépre. A gombok kattogása viszont fontos, úgy értem fontos hogy nagyon halk legyen. 6233-asom is volt pár napig, azon meg se hallottam, állati jó volt, utána jön a 6230i, a többi meg már mind hangos. Megbeszélésen, vagy suliban előadáson sms-t írni azért egy 2730-assal nem vállalnék be, a saturban a nagy zajban is hallottam hogy kattog, kb olyan mint a 3110c-jé.
Ja ez az X2 viszonylag jó telefon is sztem....abban is van zseblámpa -
meroly
veterán
válasz
zombinyul #4602 üzenetére
Ja én nem a kupaktól félek, hanem a kijelzőtől.
2700-m nekem is volt tavaly nyáron nem rossz, de annyit a 6230i is tud és akkor már inkább az, csak ezért adtam el. 2730-ast nyomogattam, egy fokkal szebb mint a 2700 de állatira kattognak a gombjai. 3720 a plusz zseblámpa és az ütésállóság miatt tetszene. Ugye asszonynak is az lesz (Samu B2100), nehogy már én kimaradjak a jóból
Az X2 függetlenül 35k, ha kártyásan bekerül mondjuk olyan 25-30k-ért, előfizuval meg 15-20k-ra az már nekem jó -
meroly
veterán
válasz
zombinyul #4600 üzenetére
Nem merem megkockáztatni, van egy dummy-m, végülis szimpi külsőre, belsőre meg ismerem, de valahogy félnék ha leesik hogy mi baja lesz.
Megmondom őszintén várom az iskolakezdési akciót, mondjuk a 3720-ast adhatnák előfizuval olcsóbban vagy esetleg megjelenhetne az X2 a T-nél.... -
meroly
veterán
válasz
pszili8 #4591 üzenetére
Ja tényleg a legteteje műanyag, de a kijelző körül és a kamera körül fém, a többi szintén műanyag.
Akksi gond? Sim nélkül nem kapcsol ki, csak ha sim-et rak bele, gondolom nem akkora süttyő hogy töltőn nem próbálta ki. Mindenesetre írtam neki.... a lényeg, hogy hangszórók, kijelző, stb jók, akkor már jó lesz alkatrésznek.
-
meroly
veterán
válasz
ligeti8 #4589 üzenetére
A teteje a 6500c-nak pont hogy fém és az alja a hátlappal együtt műanyag. Ami összeállításban nem rossz, mert én személy szerint ugye útálom a fémet és a műanyag hátlapot szívesen fogdosom. Viszont ha jól tudom akkor a kijelző előtt nincs plexi, ez igaz?
Ennek a 6230i-nek így első körben mi lehet a baja szerintetek? Megvenném alkatrésznek.
-
meroly
veterán
Hát srácok, nem tudom, 5310 nem okés, most beszéltem azzal a haverommal, akinek volt és mondta hogy hál' Istennek sikerült megszabadulnia tőle.
6500c is tetszik, de az túl kényes.
Egyelőre nem lesz új teló, hacsak a T nem akcióz le valamit az iskolakezdésre, tavaly ilyenkor vettem a 6303-at 15k körül asszem, el is adtam gyorsan 20k-ért. -
meroly
veterán
válasz
KSparrow #4570 üzenetére
Hajj, de tetszik ez a fehér 5310-es.....és pont helyben van és nem is drága.... Lszi beszéljetek le róla!
Nem retro, bocs -
meroly
veterán
válasz
Magnum_ #4546 üzenetére
Gratula hozzá
bepe79: hát remélem is hogy meg lesz vele elégedve. Neki igazából az számít, hogy tetszen elsőre. Aztán jó ha van kamera meg mp3 lejátszás meg strapás legyen. Ezzel jó darabig ellesz, a 3110-el is több mint két évig elvolt.
pszili8: mondjuk úgy már ciki, ja
-
meroly
veterán
válasz
tom956ster #4540 üzenetére
Szép kis telefon.
Sztem nem jó cégesnek a 8850-es, bár nekem nincs, de úgy hallottam az itteni kollegáktól, hogy gyengus az akku, meg a térerő is. Én a 8800-mat se tudom cégesnek használni, mert nem bírja ki a napi 2 óra beszélgetést sajnos. Ezek már vitrinbe valók.
Az én régi cégesem is 3110c volt, hát az tényleg egy nagy fostalicska, asszony használta, most ment tönkre. Mondjuk a strapát azt bírta.
Használd a 6310i-t cégesnek, az nem jó? Akkut veszel bele és kész -
meroly
veterán
-
meroly
veterán
Hát igen, ez a fájó a retro-ban hogy hétköznapi használatra már nem az igazi. Én is úgy használnám a 6310i-t, hacsak egy kis 1,3megapixeles kamera lenne benne
Saint_: áh neki nem kell 6300, már volt nekem, nekem se kellett (akkor még nagy volt a szerelem a 8800 iránt) aztán neki adtam, neki se kellett. Nahát ezt az utolsót nem is tudom kinek a kezében nézném el. Talán Béjja asszonyéban
-
meroly
veterán
válasz
Magnum_ #4516 üzenetére
Köszönöm, én is gondoltam rá.
A 6300 nekem lenne és egy ilyen műanyag házra gondoltam, mivel irtózom a fémtől.pszili8: csere lenne, nagyjából a pénzemnél lennék. Beletelt egy kis időbe mire a srác is felfogta az árakat (lsd levelezés alul)
fullextra: hát ez a ház irtó ronda
-
meroly
veterán
Srácok!
SOS segítség kell!
Felraktam a vaterára az i600-at. Asszony ugye samsung B2100-at akar, van egy Baranya megyében akinek írtam és érdekelné a csere (részleteket nem tudok), meg van egy Győr-moson-sopronban (itt nálunk) egy 6300, akivel 1-1 cserélnék.Melyik legyen?
-
meroly
veterán
válasz
Magnum_ #4513 üzenetére
Hát hogyne tesó!
Amúgy ezzel én is így vagyok. A 6230i-t csak azért használom mert minden téren megfelel a tudása, de imádom a 8800-m, anno megfogadtam ha egy ilyenem lesz sose adom el. Imádom a 6310i-t, mert olyan elegáns és jó a fogása. Imádom a 3410-est, mert - megboldogult - öregapámé volt, akit nagyon tiszteltem. Imádom a 8210-est, mert nagyon menő voltam vele annak idején. Imádom a 6110-est, mert Muldernek is olyan volt. Imádom a 2110-est mert a főnökömé volt. Imádom a 3100-t mert egy vagyont adtam ki anno ezért a csilli-villi előlapért. Imádom a 7650-est mert húgomnak vettem anno és mert mérföldkő. A többit is szeretem csak úgy.
Ilyen a retro-imádat asszem
-
meroly
veterán
válasz
Magnum_ #4476 üzenetére
Ház talán nem kell rá, csak egy ilyen plexi. És lehet nem kijelző kell bele, hanem szalagkábel, mert elvileg a kijelzőn van kép, igaz csak a hangyák háborúja, de van
Kicsit feltornásszam az árat?
-
meroly
veterán
válasz
Magnum_ #4434 üzenetére
Én céges simmel nem számolom már az ilyeneket, de én se nagyon szeretek sms-t írni.
Qwerty-vel meg hagyjál, mert ez a samsung i600 is két napig bírta nálam, már emlékszem miért adtam el anno az E61-et is. Útálom a qwety-t! És ha legközelebb azt akarok venni, akkor légyszi beszéljetek le róla!
köszi -
meroly
veterán
válasz
KSparrow #4382 üzenetére
Windows Mobile.
Én sem rajongok a samsungér, de amire kell, arra nem akartam nokiát, mert az drága.
Amúgy tény hogy egy normális Nokia sincs a piacon. A jól bevált 6230i-met akartam első körben lecserélni, de semmi. Erre jött az ötlet, hogy eladom az EEE-t és veszek egy qwerty-s telot. -
meroly
veterán
Megvan az i600. Bakker ezzel elleszek egy darabig....
-
meroly
veterán
válasz
fullextra #4348 üzenetére
Gyönyörűek
Mindegyik volt nekem is, de csak a 8800-t tudtam megtartani, a siroccoban már sok pénzem állt volna.hypgome: igen, tudom gyerekeknek való telefon, még kijelző sincs rajta, de a neve nem jut eszembe.
Ja srácok szétszedtem a 6310i-t és sajna ez a rezgő sehogy sem látszik megoldódni. Először megfeszegettem picit, hogy szorosabban érintkezzen, nem jó. Majd kicseréltem a végfokos 6310i-jével, de azzal sem jó
-
meroly
veterán
Láttátok ezt a hyundai-t? Mekkora durva már
-
meroly
veterán
válasz
KSparrow #4310 üzenetére
Jaaaaa, nem lesz mindig az i600, a két telefonnal való futkozást nem szeretem, sose szerettem, nem tudok két felé figyelni. Egy fixnek kell lenni, aztán mellette lehet még akár 3-4 is
UGY-re sose jöttem volna ráAzért ez a DC-8 is elég brutál dolog, nade még a DC-11, azt ráragasztom a 6230i-m hátuljára és bírni fogja az akku ilyen felhasználás mellett 1 hétig
-
meroly
veterán
Hát elég korán kezdtük a mókát
Pastika: kösz, csak a fogalommal nem voltam tisztában, de nem érzem hogy okosabb lettem volna
ligeti8: hm... nem lenne rossz, elég ritka ez az N-gage, meg a nokia szépen befürdött vele, de érdekes elképzelés volt. Symbianos cucc... na majd ha lesz keret, keresek egyet.
-
meroly
veterán
válasz
KSparrow #4300 üzenetére
Én is még csak 26 vagyok. Tudom, 18 évesen nagyon öregnek tűnik
A 30-asnál azt bírom, hogy lehet visszahívót küldeni, húgom állandóan így "hív" fel. A 20-asnál most a djuice nagy érvágás sztem, bár részletesen nem néztem meg. Míg kis csitri voltam, a vodára esküdtem, mert ott voltak feltöltőben a legjobb percdíjak és ott lehetett a legkevesebb összeggel tölteni.
Elhagyni egy telefont? Hozzám van nőve. Egész nap szint fél méteres távolságban van tőlem. Sose tudnám elhagyni, én még nyaraláskor is kellemetlenül érzem kicsit, hogy nem lehet nálam a vízbenPárom bezzeg rendszeresen elhagyja, de hála a jó égnek csak kocsiban vagy az udvaron vagy ilyesmi.....
UGY mit jelent?Pastika: gratula a 8890-hez! patent mit jelent?
ligeti8: gratula a 8850-hez. A 3510i-ben még DSTN kijelző volt, ami tényleg érzékeny a közvetlen napsütésre, a TFT annyira már nem, viszont mint minden ez is használódik. Gondolom a 8800-m merítési módszere eléggé öregítette a kijelzőt.
-
meroly
veterán
válasz
csoda120 #4298 üzenetére
Hát főként csak a céges sim-et használom persze a 6230i-ben.
A másik előfizu ilyen házimobilos, az a 1200-ban van, mint vésztelefon.
És akkor van még a mobilnetes sim, ami eddig a stick-ben volt, de átvándorol az i600-ba, kár hogy ezen hanghívást nem lehet, bár ezen úgyse keres senki.
Aztán van még vodás házimobilom is, az a gyerek telefonjában van
EnnyiNokia Bicycle charger
Ezen besz@rtambepe79: asszony kérdezi, hogy a samu b2100-on lehet-e állítani a főmenü nézetét listásra, mint a nokiát? Mi nem szeretjük az ikonokat. Lusta vagyok utánajárni, így egyszerűbb. Köszi
-
meroly
veterán
válasz
csoda120 #4294 üzenetére
Szép sorozat.
5100-d is van? Hogy az milyen ronda szegény....
Most akkor van 6220-ad is? Akkor minek kell az a hibás?Na átnézem újból az oldalad
Ja a samsung i600 nem fő telefon lesz (arra megvan a jól bevált 6230i), hanem ilyen internetezésre meg nyomkodásra, meg modemnek. Képzeljétek az új céges Lenovo T500-ason a három usb port közül mindegyik álló, ami azt jelenti hogy a kicsit vastagabb sticket csak hosszabbítóval tudom bedugni. Na ez nagyon felhúzott. Így legalább az i600-ba kerül a mobilnetes sim és BT-n kapcsolódok majd a notihoz.
-
meroly
veterán
A 8800-m anno esténként úgy merítettem, hogy elindítottam a sakkot és folyamatosan világított a kijelző. Meg is van a nyoma egyébként mert nagyon alulról kell nézni, hogy szép legyen a kép. Szemből is látszik minden rendesen, de kicsit sötét. Alulról nézve viszont érezhetően szebb.
13k lesz, remélem összejön. Kicsit félek a Windows Mobile-tól, dehát majd beletanulok. Jó lesz, már várom mint egy kisgyerek. Asszonynak is samsungja lesz (B2100), mert neki tetszik a színe, nekem meg hogy ütésálló és nem fog jövő héten jönni, hogy leesett és összetörte.
-
meroly
veterán
válasz
csoda120 #4286 üzenetére
Igen, ezt a kijelzős dolgot én is észrevettem már, ebben a 6230i-mben mintha sárgásabb lenne a kijelző mint az előzőben volt. Ugye volt fél nap, amíg mind a kettő nálam volt, de annyi eszem már nem volt, hogy összehasonlítsam.
Akkor az a 6100, amire én licitáltam már a harmadik lett volna?Úgy néz ki szombaton veszek egy Samsung i600-at.
Sajnos ennyi maradt a rászánt keretből, mert asszony is kap egy telót. De jó lesz ez is az Asus helyett, meg modemként is a céges notihoz
-
meroly
veterán
válasz
KSparrow #4271 üzenetére
Detto ugyanezt érzem, ezért is félek beruházni másra. Asszonynak most kinéztem a Samsung B2100-at pirosban a T-nél 10k ha hosszabbítunk az előfizujára.
bepe79: tudom, tudom, csak vicceltem. Az a baj, hogy olyan szappan alakú az összes nokia. Az X2 meg fehérben tetszene, de az a bugyikék oldalsáv eléggé gyerekessé teszi.
Esetleg még 6303, az használtan elég jó áron van. (Bár emlékszem kerestem rajta 10k-t, mert mikor megjelent T-nél 15k volt akcióban előfizu hosszabbítással, gyorsan vettem is, aztán 25k-ért eladtam
)
-
meroly
veterán
válasz
KSparrow #4265 üzenetére
Jogos. Ismerőseim körében is sok a panasz rá. Kár hogy ilyen szarul sikerült, pedig a forma és az anyaghasználat nekem nagyon bejön....
Most egyszerűen nem tudom mit vegyek. Itt az asus ára, ami erre van szánva és nem tudok választani. Talán 3720? Kíváncsi lennék bepe79 véleményére
-
-
meroly
veterán
válasz
KSparrow #4255 üzenetére
Bakker van ám neked is jópár!Na jó azért az én 1610-esem jó állapotban lesz, az ingyen osztogatás meg gondolom nem működő példányokra vonatkozna
-
meroly
veterán
válasz
KSparrow #4239 üzenetére
Ja már lebeszéltek róla, meg egy ismerősömnek van is, nyomkodtam hát tényleg nehéz eltalálni fényképezéskor a gyereket, aki fut fel-alá mindig
Sokszor a 6230i-vel is megtréfál, mert mire előveszem és elindul a kamera már rég mást csinál. Most már megérti, ha szólok hogy fényképezni akarok, maradj úgy.
Ez a Benefon ESC elég durva.
1999 és van benne GPS meg térképek. Kicsit előrehaladtak a korral bakker. Nem semmi. 13k-t kostált?
Egyébként elvagyok a 6230i-vel, csak most kevés a meló meg suli sincs, így unalmamban mindig rámtör a vágy hogy kéne valami új. Ha megvenném az E63-at, pár napig tetszene mert újdonság, aztán az lenne a sorsa mint az Asus EEE-nek (amit ma eladtam). Használni nem tudnám a hétköznapokra, mert SMS-t nem írok annyit, netezni meg számgépen szeretek.
Próbálom megszerezni ezt a fehér előlapot, de az istennek se akarja felrakni külön a csávó.
Ja az előzményeket már nem látjátok:ÉN: Szia!
A fehér előlap olyan mint a képen? Gyári nokia?
Külön nem eladó?
Üdv,
Ő: Szia.
Igen.olyan mint a képen. Gyári Nokia. Fólia még rajta van- de használt. Külön 1200ft.
Üdvhúúú mit találtam itt helyben: 1610
Megéri szerintetek? -
meroly
veterán
válasz
zombinyul #4237 üzenetére
Jah ha nem sokat beszélek (kb 0,5-1 órát) akkor elketyeg nekem is a BL-6C-vel három napot. De amúgy csak kettőt.
És ha pl 4 óra beszélgetés van, akkor második nap délutánjára már megadja magát. Azért a mai izmosabb telefonok (pl E63) kibírnák a két napot nálam sztem. Többek közt ezért is szemezek vele....
-
meroly
veterán
válasz
zombinyul #4235 üzenetére
A 8310 csalódás volt szám(unk)ra, mert párom kapta, de valahogy nem jött be. Kilóg a sorból....
Hát főtelefonnak keresek, de az N70 nem tetszik sajnos. 5310 igen, de az meg baromi lassan menti a képeket.
E63-at nézegetem egy ideje, kipróbálnám milyen a qwerty (nameg abban zseblámpa is van)
6230 még nem retro szerintem.Mit szerettél a 6230i kijelzőjében? Én jobban díjaznám ha 128x128-as lenne benne hisz az is elég és kevesebbet zabálna az akkubólBocs, mit szerettél a 6230-as kijelzőjében?
-
meroly
veterán
Húúú gyerekek!
Állati ez a 6310i, elhiszem hogy ekkora sikere volt.
Minolta5, hálám üldözni fog a sírig -
meroly
veterán
-
meroly
veterán
válasz
Magnum_ #4192 üzenetére
Hát a 8800 se arra való sztem.
Az is inkább vitrinbe. Azért az enyémen is látszik a 1,5 év intenzív használat.Most én is új állandó-telefon után vadászom, mert kicsit unom már a 6230i-t, pedig mindent tud amit kell, egyedül a vaku hiányzik belőle, de egyszerűen semmi nincs ami úgy igazán. Jó a 6303, a 3720 meg az X2 is. Megfogni az X2 fogott meg, meg az tudja a legtöbbet, de most így jobban megnézve, olyan gyerekes. Meg hát a háta fém, ugye....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Asus TUF Gaming A15 FA506 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 -3 év gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest