- Yettel topik
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor 20 - jobb későn, mint soha!
- Elindult a One UI 8 frissítés
- Megéri lecserélni a Nothing Phone (1) és (2) készülékeket
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Véletlenül megmutatta a 17 Pro Max hátlapját a Xiaomi
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
KSparrow
őstag
válasz
T0rnad0 #24109 üzenetére
nemtom, nem figyelem.. Mondjuk nekem az volt furcsa, hogy tettem be képet, hogy "csavar", egy csigaház volt. Makró is... És nem fogadta el. Meg azt sem, hogy "virág" témában virágmintás csipeszek, majróképen... Szóval nemtom, nekem az első szűrő már kicsit elfogult volt...
Most mi ez az új verseny?
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Lenovo Thinkpad T490 Core i5 8365U 16GB RAM 256GB NVME SSD Magyar Bill Gar
- IPhone 16 Pro 128GB One 2027.07.11. Apple jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3507
- Eladó M1 MacBook Pro 13"-14"-16" Keresek
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3506, 92% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro BONTATLAN // Számla+Garancia //
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest