-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magnum_
nagyúr
gyerekek, T29 ennyi volt. megadta magát... reggel kezdődött, egész éjjel töltőn volt, nem töltött semmit, be se kapcsolt. délután elkezdett tölteni, 10perc után befejezte, szintén nem lehetett bekapcsolni... fél ora mulva megint töltöre dugtam, elkezdett tölteni elvileg, bekapcsoltam, rajta hagytam 10percet, emgint kikapcs... ujabbfél ora eltelt,vissza töltöre, bekapcs, de semmi töltést ne fogadott,lehuztam töltőről és kb fél perc mulva lemerült, pedig elivleg töltött... majd vissza töltöre, percekig semmi, majd elkezd tölteni, 10perc mulva leáll... szerintetek?????
lehet, hogy van egy makulátlan állapotú T29, ami alkatrésznek eladó 2.000Ft-ért?
ennyi volt, maradok a nokiánál. (mármint a régieknél... de nekem ez kell
)
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- EliteBook 840 G8 14" FHD IPS i5-1145G7 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia
- Apple Watch Ultra 3 GPS + Cellular, 49 mm-es natúr titántok, kék-élénkkék Terep pánt S/M
- Dell Latitude 5520 i3-1125G4 / 8gb ddr4 / 250 gb Nvme
- HP EliteBook 450 Gen8 Intel Core i5-1135G7 (11.Generáció)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- HIBÁTLAN iPhone XS 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3030, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest