- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- iPhone topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Xiaomi Mi 10 - nem olcsóbb, hanem kedvezőbb árfekvésű
- A legolcsóbb és a legdrágább új iPhone fogy a legjobban
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Undoroid
őstag
Szia!
Tudod,hogy milyen áramfelvétele van egy folyamatosan működő infraportnak?
Az lesz a merülés forrása!Az akkujával semmi gond nincs!Nem tudott belemenni a tej.Nincs poshadt tej szaga és a kedvedért az előbb kipróbáltam.3hete nem nyúltam hozzá és még most is be tudom kapcsolni!Szépen eljut addig,hogy kiírja "Helyezzen be egy SIM-kártyát" Tehát az akkuja nagy valószínűséggel rendben van!
A héten -ha az időm engedi- akkor összedobok egy infra érzékelőt és megnézem vele!Szerintem azzal lesz a gond!
Találtam egy képet róla!Itt még ment a háttérvilágítás,de az egyik hibaüzenete volt látható:
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Akció - Dell Latitude 5400 - i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, EU bill, számla, 6 hó
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3536,100% Akkumulátor
- AKCIÓ - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700 / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Az lesz a merülés forrása!