- Google Pixel topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Elődjéhez képest sokat változott a Redmi Note 15
- Mobil flották
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
hito
nagyúr
válasz
fateless #131 üzenetére
Kedves fateless!!!
Ha érdekel van számodra egy eladó Sony Z7-esem!!!Kb. 1hónapja vásároltam 0 percesen a Cobra GSM-ben, mert ilyen téren én is elég őrült vagyok...Eredetileg MZ5öst vagy Z5öst kerestem, de esélytelen volt. Aztán bukkantam rá erre. És tényleg 0 perces volt, Franciaországból jött a teló. Ha érdekel én 15ért vettem, mondj rá valamit, majd megegyezünk. Ja és természetesen még mindig karcmentes és szinte új...Igazi ritkaság ilyen telóból. Ha valaki mást érdekel nyugodtan írjon, vagy hívjon:06-70-531-0031....Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga Gen8 i7 32GB DDR5, 1TB SSD garanciális 2027 májusig
- Lenovo Thinpad T460s-I5 6300U-16GB RAM
- ASUS Zenbook 14X OLED
- Nintendo Switch konzolok garanciával + kiegészítők - konzol beszámítás ok ! - FRISSíTVE 08.24.
- GAMER PC Intel I5 13600KF / 32GB DDR4 / RTX 3080 10GB / 1TB NVME SSD
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3143, 96% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest