- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
válasz
cappa72 #1026 üzenetére
Nem ilyesmi, hanem pont ez
Regebb valahonnan megszereztem a legnagyobb valtozatot, ahol valami mas animacio van, amikor felfedezo uton repulsz.Ezt a jatekot nagyon eltalatak a keszitok, nagyon raereztek, a DOS-os jatekok kozott az egyik legjobbnak tartom - ha nem a legjobb...
-
Antonius1978
addikt
válasz
cappa72 #1021 üzenetére
Nekem az a Dune volt a kedvencem, ahol a filmbol berakott jelenetek/grafikak voltak, teruleteket kellett ilyen vagy olyan modszerrel elhoditani a Harkonnenektol, fremen csapatokat kellett felfogadni, miutan megtalaltad a barlangjukat, fuszert kellett kitermelni a csaszarnak, lehetett felszerelest vasarolni kereskedoktol, felfedezo repuleseket kellett tenni stb, imadtam, habar mostmar van 7-10 eve amikor utoljara jatszodtam vele.
Masik kedvencem a Reunion, ezt kb Imperium Galactica 0-nak neveznem. Mellesleg, aki szereti az IG1-et, FB-n van egy srac, aki kibovitette a jatekot, ha valakit erdekel, majd megkeresem a hivatkozast.
-
MurdR
veterán
Még PocketPC-n is játszottam vele. Most beszereztem egy régi nagy álmomat, egy Jornada-t Windows CE-vel. Na arra is fel kell valahogy pattintani, csak jelenleg nincs eszközöm amivel a CF-kártyát tudnám írni.
Épp a hetekben fogalmazódott meg bennem a gondolat, hogy szerzek egy öreg notit ezeknek (meg a régebbi) játékoknak, hogy visszahozzam egy kicsit azt a feelinget, amit kis sz.ros koromban átéltem ezekkel a játékokkal. A TT-t DOS alól kellett futtatni, a config.sysben egy sort mindig át kellett írni hozzá, és akkor vagy a játék, vagy a Win3.1 indult. Egyik kolléga felajánlott nekem egy 486-os lapost, alig várom hogy megegyezzünk és megyek is érte. Jujj, bepörögtem
-
Corpuscle
őstag
Végre ideértem. Próbálom tömören, leginkább azokról írni pár szót, amivel vagy sokat játszottam, vagy kellemes emlék. A teljesség igénye nélkül (only PC).
-FIFA 96: A nemzeti csapatunkkal végigvertem legnehezebb fokozaton az összes válogatottat. Oda-visszavágós rendszerben. Külön nem volt erre beállítás én írtam papíron, kivel mit játszottam.
-Little big adventure 1: 4-szer játszottam végig, ezt a mai szemmel butácska játékot. Lemezen kaptam, így sajnos az átvezetők ki voltak vágva belőle.
-Dune 2: Első RTS élmény
-Warcraft 1-2: A név önmagáért beszél, aki akkor tolta, tudja miről beszélek.
- Pinball játékok: Ezek a mai napig lényegében nem változtak, akkor is imádtam őket. Az egyik lemez egyszer vírusos volt, mindent ledúrt a gépről.
-Sam & Max: Egy párszor ezt is végigvittem. Aranyos kis játék.
-Micro machine: Valamelyik része 95-96 táján. Hárman játszottunk egy billentyűzeten. Hatalmas volt!
-Worms: Szerintem erről sem kell sokat írnom. Sírtunk a röhögéstől!
-Syndicate: Az első Bullfrog féle (lehet a többit is ők csinálták). Ez cheat-tel ment. Mindent maxra fejlesztettem. Minigun, azt hiszem az volt a top fegyver.
-Jazz Jack Rabbit: 2d-s platform ugri-bugri.
-FPS-ek: Doom 1-2 (informatika órán mindenki ezzel tolta, majd letiltották), Wolfenstein, Heretic.
-C&C: Ez már a CD-s időszak. Micsoda élethű átvezetők voltak.
-Settlers 1: Még itt van a fülemben a menü zenéje.
-Tie Fighter: Haverral mennyit toltuk. Irtottuk a lázadókat. Kaptam az uralkodótól a tetkókat.
-Comanche: Unokatesómmal játszottuk. Ő vezetett én lőttem. De jó móka volt.
Nekem 486 DX2 80 MHz-es gépem volt. 4, majd később 8 MB memóriával, 520-as vinyóval (ekkora senkinek nem volt az osztályban). Idővel SB hangkártya is lett. A gépfejlesztés akkor sem 2 fillér volt, a pentium/VGA időszak már nélkülem vette kezdetét. Jó pár évig nem is gépeztem.
Előtte C64, Megadrive, később PS1, Dreamcast. Egy ideig utána visszatértem a PC-hez. Lassan 6 éve Xbox. -
akaido
addikt
Pont fordítva és ordítva
: Most kezdtem el újra a Quake1-et. A Q2-t minden évben végigjátszom, még így 58 évesen is.
(Még retróbb kedvenceim: Xargon Wars és a Timeslip a Commodore +4 időszakból, Wizard Lair az Enterprise érából és Dyna Blaster a DOS időkből, illetve az aláírásomban az Ignition autó verseny játék) -
Corpuscle
őstag
-
Corpuscle
őstag
F1GP: Hogy én azzal mennyit játszottam! Legnehezebb fokozaton Monacoban 3 kört vertem a másodikra. Az utolsóra hatot.
Transport Tycoon: Ezzel sem keveset toltam.
Dune 2: Az a rohadék "homoksikló" mennyi egységemet elnyelte.
Civ: Az nekem akkoriban nagyon összetett volt. Inkább Doomoztam.Telik az idő...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Precision 3560 15.6" FHD IPS i7-1185G7 T500 16GB 512GB NVMe gar
- Eladó Xiaomi Watch S1 Active okosóra!
- Latitude 7420 14" 4K IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LÉ-ZE-RE-ZÉS!!! Laptop billentyűzet bármilyen nyelvről - magyarra!!!
- Apple IPhone 15 Kártya-független Amerikai modell (Dual E-sim) 08.04ig gari
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest