Hirdetés
- iPhone topik
- CES 2026: Bluetooth hangszóróvá összetekerhető fejhallgató a TDM-től
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
-
Antonius1978
addikt
válasz
Sanchez638
üzenetére
Szia, mi az oldal elerhetosege? Regebb en is talaltam egy szlovak oldalt, ahol eleg sok regi DOS-os jatek volt fenn, es ugy volt megcsinalva, hogy a jatekok java reszenel mar be volt epitve az emulator, tehat nem kellett vacakolj a DOSBOX-al, mar nem emlekszem az oldalra, lehet hogy meg mukodik.
Van egy regi jatek, a neve Exploration/Voyage of discovery/Christoph Colombus, ez kb egyidos a Colonizationnal csak masabb, de ugyanolyan jo, szamomra meg jobb, es az erdekelne, hogy hogyan lehetne irni egy Bat. allomanyt, hogy azt elinditod es elinditja a Dosboxot es magat a jatekot, lehet vajon ilyet csinalni? Uncsi hogy mindig kezzel be kell potyogd a dolgokat...
-
Antonius1978
addikt
válasz
cappa72
üzenetére
Nem ilyesmi, hanem pont ez

Regebb valahonnan megszereztem a legnagyobb valtozatot, ahol valami mas animacio van, amikor felfedezo uton repulsz.Ezt a jatekot nagyon eltalatak a keszitok, nagyon raereztek, a DOS-os jatekok kozott az egyik legjobbnak tartom - ha nem a legjobb...
-
Antonius1978
addikt
válasz
cappa72
üzenetére
Nekem az a Dune volt a kedvencem, ahol a filmbol berakott jelenetek/grafikak voltak, teruleteket kellett ilyen vagy olyan modszerrel elhoditani a Harkonnenektol, fremen csapatokat kellett felfogadni, miutan megtalaltad a barlangjukat, fuszert kellett kitermelni a csaszarnak, lehetett felszerelest vasarolni kereskedoktol, felfedezo repuleseket kellett tenni stb, imadtam, habar mostmar van 7-10 eve amikor utoljara jatszodtam vele.
Masik kedvencem a Reunion, ezt kb Imperium Galactica 0-nak neveznem. Mellesleg, aki szereti az IG1-et, FB-n van egy srac, aki kibovitette a jatekot, ha valakit erdekel, majd megkeresem a hivatkozast.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- iPhone topik
- CES 2026: Bluetooth hangszóróvá összetekerhető fejhallgató a TDM-től
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gaming notebook topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Éjszakai műszak
- Vicces képek
- Autós topik
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- Beszámítás! LG 32GQ850-B 32 240Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 7470 14" QHD IPS touch, i5 6300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest