- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fortis
csendes tag
jahh még ez is az elözö bemásolt hszhez tartozik.
Mire ezt leírtam, rájöttem, hogy néééézmááááá annyit kellett volna mondanom, hogy ''igen''. Partisönmedzsik átrakja a partíciót. A Master Boot Recordot viszont újra kell írni, különben hiába lesz ott a régiúj partíció, nem fogsz róla bootolni. -
Fortis
csendes tag
a master boot record az a hely a merevlemezen, ahová egyes rendszerindító paraméterek íródnak Namost attól, hogy te átmásolod a partíciót, attól még ott nem lesz jól írt MBR. A rendszer tehát nem fog elindulni.
Megoldás: ha a partíciót átmásoltad, akkor az xp cd-ről bootolva a recovery console-ban (helyreállító konzol) a fixmbr parancs kiadásával lehet az mbr-t újraíratni. /? kapcsolóval nézd meg a további kapcsolókat, most így nincs a fejemben. Esetleg microsoft.com-on nézz körül a paranccsal kapcsolatban....
Ezt egy topicból másoltam ki magamnak késöbbre,hogy meglegyen. Nem én vagyok az irás szerzője,ezt hozzá kell tennem. -
Fortis
csendes tag
Ha egy rendszervinyót átmásolsz egy másik vinyóra az nem fog ugy müködni mint amire másoltad. Mindjárt kifejtem bövebben,hogy miért.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Fogyjunk le!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Witcher topik
- Gumi és felni topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen széket vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro 128GB Szép Állapot! Akku:88% Jótállás: 2026.04.09.-ig
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged