- iPhone topik
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- OnePlus 9 Pro - gyorsulási futam
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Grincs
veterán
+1
Szerintem is jól állna neki. Kíváncsi lennék, hogy az Apple-nél milyen felméréseket csinálnak és statisztikát, kimutatásokat, diagrammokat stb..stb.. készítenek, hogy milyen legyen az új készülék. Mi alapján döntik el pl...Bár szerintem, ha mindent beleraknának és olyan lenne egy iphone amilyet a felhasználók szeretnének, akkor nem tudnának minden évben kiadni új telefont/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
Ricardo
titán
Egy lehetséges színváltozat a Pro verziónak.
Jól állna neki.
[link] -
hegedus001
aktív tag
-
Cannabis7
senior tag
remélem más látja a változást a render kép alapján, én nem, bár a fene bánja , tőlem lehet 1 az 1ben ugyanaz
[ Szerkesztve ]
-
mrThomi
addikt
"Renderek és fotók az iPhone 15-ről" és még 16,17,18 talán még a 19-ről is
-
Gerybut
tag
Hol látsz te penge éleket???
Szappantartó forma az ahol minden él és sarok le van kerekítve, márpedig itt életlenítve van elől-hátul, a sarkokat meg hagyjuk....
Nyilván nem a klasszikus szappantartó, ahol a hátlap is kerekített és domború volt.
Nem merik meglépni a Galaxy Ultra féle szögletességet, kár.Samsung Galaxy S23 Ultra | Apple iPad Pro 11"
-
N.otorious
senior tag
Ez ugyan az mint az előző 4 generáció
tudatlanság, ellenőrzés hiánya, figyelmetlenség ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇
-
Hallosz
senior tag
Nekem baromira tetszik ez a mostani, szögletes formavilág.
-
ujvendeg
tag
Ha egy faék a maga egyszerű formai mivoltában valaki szépérzéke szerint szép - akkor ezek az enyhén szólva "egyszerű" formák is szépek. De elképesztően messze vannak attól, amit a formatervezők "nagy egyszerűségnek" neveznek, mert az valami túlstilizált forma stílusos egyszerűsége, a funkcionalitás, a nyugodt vonalak, stb teszik jó értelemben egyszerűvé, ezt újabban nagy kedvvel minimalistának is nevezik, de ezt a 20. század elején a Bauhaus-iskola már feltalálta. Hogy hirtelen egy telefon is szóba kerüljön, ízlés dolga is, de a de a Zenfone 8 pl. egyszerű és szép. De ez a két otromba valami hol van ahhoz?
[ Szerkesztve ]
-
LosBlancosRM
senior tag
Szigetet lejjebb lehetne hozni egy kicsit.
Samsung Galaxy S24 Ultra
-
hogabesz
aktív tag
válasz hegedus001 #5 üzenetére
A 3. hozzászólásban
-
Gerybut
tag
Csak szappantartót ne könyörgöm
Ennyire nem lehet sivár a kreativítása egy ekkora cégnek...vissza a 2010-es évek elejére vagy mi a retek az elképzelés?Samsung Galaxy S23 Ultra | Apple iPad Pro 11"
-
janeszgol
félisten
Na most meg megkapja a szappantartó formát?