Renderek és fotók az iPhone 15-ről

Nemrég a 15 Prót láthattuk, most az alapmodellről is érkeztek képek.

Egy héttel ezelőtt közölt a 9to5Mac CAD-alapú rendereket az iPhone 15 Pro modellről, velük egyidőben pedig egy fénykép is felkerült az internetre, melyen az említett készülék USB-C csatlakozója található. Most az alapmodellről, az iPhone 15-ről publikáltak ugyanilyen módon képeket, ezeken pedig két nagyobb változás is látható. Egyrészt az alapmodell is USB-C csatlakozóra vált, ahogy az várható volt. Másrészt a telefon elhagyja a notch megoldást a Face ID rendszer elhelyezésére, helyette a 14 Pro modellekben bemutatkozott dinamikus szigetet veszi át. A telefon házának mérete állítólag nem változik, ám 6,2 hüvelykre nő a képátló, vagyis vékonyabb lehet a keret.

Hirdetés

Nagyon hasonlíthat egymásra az iPhone 15 és 15 Pro, de az alapmodellen marad a két kamera.Nagyon hasonlíthat egymásra az iPhone 15 és 15 Pro, de az alapmodellen marad a két kamera. Nagyon hasonlíthat egymásra az iPhone 15 és 15 Pro, de az alapmodellen marad a két kamera. (forrás: 9to5Mac) [+]

A 9to5Mac forrása megerősíti azt is, hogy marad a széles és az ultraszéles kamera, valamint a fizikai mozgást végző nyomógombok. A Twitteren keresztül megosztott fotó pedig arra is bizonyítékot szolgáltat, hogy a keret marad alumínium, titánból csak a Pro modell készülhet.

Állítólag ezen a képen egy iPhone 15 látható.
Állítólag ezen a képen egy iPhone 15 látható. (forrás: 9to5Mac) [+]

Korábban voltak gyártósori pletykákon alapuló jelentések és iparági elemzések, melyek arra utaltak, hogy az Apple a 15-ös széria alapmodelljeit látványos változással szeretné csábítóvá tenni, úgy tűnik, ez a dinamikus sziget és a kapszula alakú kamerakivágás lesz. Arról egyelőre semmilyen információ nincsen, hogy az iPhone Pro magas képfrissítésű kijelzőjét, s vele például a mindig éber kijelző funkciót is megkapják-e az alapmodellek.

Renderképek a dinamikus szigetről és a csatlakozókról a 15-ös szériában.Renderképek a dinamikus szigetről és a csatlakozókról a 15-ös szériában. Renderképek a dinamikus szigetről és a csatlakozókról a 15-ös szériában. (forrás: 9to5Mac) [+]

  • Kapcsolódó cégek:
  • Apple

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés