- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- iPhone topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
justice84
aktív tag
válasz
DonDragonka #160 üzenetére
Hát én Hdmi hangra voksoltam (other 32.4%) de sokan a 6.0 akarták,de reménykedek benne hogy bekerül a 3.0-ba a Hdmi is, sokan sírnak érte mint pl én is
FB linken megtaláltam -
justice84
aktív tag
válasz
DonDragonka #155 üzenetére
Volt egy szavazás az Jide oldalán,XDA-n is fent volt azt hiszem, hogy mit szeretnénk a következő update-be látni.
1. Upgrade to Android 6.0 (Marshmallow) - 37%
2. Dual Monitor Support - 18%
3. Brightness Control - 17%
De kérdés hogy tényleg 6.0 lesz e a Remix 3.0De most nézem az oldalt "Android-x86 Open Source Project founder Chih-Wei Huang joins Jide Technology"
Plusz kész a Remix Pro 2-in-1 tablet is Remix OS 3-al.
-
SP4C3
veterán
válasz
DonDragonka #155 üzenetére
Köszi az infót.
-
SP4C3
veterán
válasz
DonDragonka #88 üzenetére
Intel HD grafikus vezérlő?
-
SP4C3
veterán
válasz
DonDragonka #86 üzenetére
Milyen config-on?
-
Szaki Bácsi
tag
válasz
DonDragonka #59 üzenetére
Értem. Köszi. Mellékes kérdés. A többi NTFS partíciót az éltbe nem fogja látni csak úgy mi?
-
lev258
veterán
válasz
DonDragonka #54 üzenetére
Lenne egy apró megjegyzésem. Sejtésem szerint az Androidban nincs ntfs-hez használható töredezettségmentesítő, így talán előnyösebb és gyorsabb is a tipikus Linuxos ext4 fájlrendszerrel használni.
-
törölt tag
válasz
DonDragonka #41 üzenetére
A kifagyast azert hagytam ki mert nalam tobbszori tobb oras hasznalat alatt sem jelentkezett se fagyas se bedermedes.
Az sd-s cuccot pedig az android miatt emlitettem.
De azt mondod, hogy beteszel egy androidoa vacakba egy sd-t es mindenfele problema nelkul telepitessz ra?
Bocs, de ezt azert nem hiszem el.
En hiaba raktam fel 8gigas pendriverol baromira 4 gigas isot csinalt a vinyora.
Egy mokolt isot kellet leszedni hozza (volt8-16-32 gigas) es az egesz beallitgatast ertelem szeruen lehett ujrakezdeni.
Amugy a 8 gigas isot azert hiszem el nehezen mert ntfs-re kellet a segge alatt konvertalni a particiot.
A fat32 4 giganal nem kezel nagyobbat ugye. -
pigmeus
tag
válasz
DonDragonka #46 üzenetére
Sehol nem akadtam el, azt a részt nem értem, mikor kibontja és az iso tartalmát másolja. Vagyis én így értelmeztem, csak daemon toolsal nyitottam meg és másoltam át belőle mindent. Utána mikor elindítom viszont nem találja meg az OS és nem is bootol be róla. Vagy penre kellene megcsinálni az oprendszert és azt bemásolni a sima hddre? Passz. Próbáltam úgyis, hogy iso-ra linkelem rá a boot programot, de úgyse találja meg indításnál az OS bootot. 20 percig csak a pontokat rakosgatta aztán meguntam.
-
Bozek
nagyúr
válasz
DonDragonka #43 üzenetére
Szerintem a második verziót ki is próbálom majd, ha hazaértem éjjel. Egyébként meg csak azért írok, hogy visszataláljak.
Egy kérdés közben felmerült bennem: lehet egy külső winchester külön partíciójára telepíteni és arról bebootolni? Bár lehet, hogy beszerzek egy USB3-as pendrive-ot, későbbre úgyis jó lesz, ha mégse fog meg a Remix OS.
-
whbear
senior tag
válasz
DonDragonka #41 üzenetére
Respect a hozzászólásodért. Türelmes, tisztelettudó és maximálisan szakmai.
-
törölt tag
válasz
DonDragonka #1 üzenetére
Na akkor itt folytatom.
Szoval nekem a 6 pont vege nem teljesul.
Siman ugy cs. mindent ahogy kell.
Sot megprobaltam az unetbootines megoldast is, sot rufus-sal is.
Olyan mintha nem lenne bootolhato a pendrive.
Pedig ugyanigy felettem 4 gepre az androidot is. Abbol ketton szarul mukodott ugyan, az egyik a5350 a masik egy penya volt 7750-el (amd a hunyo), viszont celeron 1630-on meg atom 570-es netbookon fajan muxik.
Szoval tok nem tudom mi van.
Mondjuk azokat egy 4 gigas lexar-rol dobtam fel ezt meg egy 8 igas maxell-rol brobaltam.
Nekem gyanus, hogy nem bootolhato, de nem tudom mi a sz@rert. -
King Unique
titán
válasz
DonDragonka #7 üzenetére
Igen, nézegettem, de azért ez nem a szokványos megoldás. Marad a pendrive egyelőre, mármint ha kipróbálom. Napokban úgyis gondom akadt multi-boot UEFI install esetén, nincs kedves újra kísérletezgetni.
Azért köszönöm a linkeket.
-
King Unique
titán
válasz
DonDragonka #1 üzenetére
Érdekes egy jószág ez...rendesen telepíteni, pl. HDD-re ezek szerint nem is lehet?
Van nálam egy üres USB3-as 8 GB-os pendrive, talán teszek vele egy próbát.Bár egyelőre nem vélem felfedezni, milyen nagy előnye van egy ilyen vadhajtásnak? Egy normál desktop LInuxot is fel lehet rendesen telepíteni pendrive-ra, külső HDD/ SSD-re.
-
lajthabalazs
senior tag
válasz
DonDragonka #2 üzenetére
Telepíteni akkor nem is lehet? Van egy piciPC-m, amire feltenném.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Google Pixel topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Formula-1
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest