- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Yettel topik
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyulavezir
aktív tag
Van valami gond azzal, ha valaki valakitől segítséget kér és netalán-tán még segítünk is egymásnak? Vagy valahol láttad tán leírva, hogy akárki is olcsóbban akarna vásárolni?
A fórumtárs úgy látom eléggé aktív és egy csomó hasznos dolgot osztott meg eddig, miért ne kérhetne akárki IS segítséget tőle?
-
rolandg
tag
Minden relatív. Ott van például az idő, amit nehezen tudok forintosítani, még akkor is, ha ismerem az órabérem. Mikor órákat jegyzetelek egy megbeszélésen és az emlékeztető néhány gombnyomás, nem pedig órák gépelése, akkor azért nagyon hasznos. Meg akkor is, amikor olyan helyen vagyok, ahol nem tudok gépelni, hanem kézzel megírom a leírásokat, és egy gombnyomással át tudom alakítani dokumentummá. Vagy mikor a jegyzeteim scannelés, másolás nélkül küldöm el a kollégáimnak. Másra használjuk, és nyilván ha csak magamnak jegyzetelnék, máshogy gondolnám. Vagy nem. Mert eddig állandóan a jegyzeteim kerestem. Most meg ez másodpercek. Ott van egyben minden. És igen, ez brutál drága cucc. Viszont ha jelentős időt spórol meg, akkor megéri. Ha egy jegyzetfüzettel kiváltható, akkor felesleges drága kacat.
-
FefeeX
veterán
Nem hiszem, hogy lesz 50ezer, mert annyiért a negyedennyit tudó ebook olvasók vannak
Itt meg azért feature-t kapsz. Nekem a jegyzeteim is több papíron voltak, sokszor pont az nem volt nálam, ami kellett volna...
Így most minden rendezettebb, egy helyen van, de valóban, azért ez luxus, semmiképp nem alapfelszerelés. Még ha sok pénzed van, és nem múlik rajt (megkerested és nem közbeszerzésen nyerted, mert ha nem dolgoztál érte, nyilván nem érzed), akkor is fájdalmas érte ennyi, pláne a tokkal... Aztán egy hét, és már csak az öröm marad -
FefeeX
veterán
Nekem most már kb 2 hete van meg, imádom is, azóta nem írtam papírra, DE azért nem túloznék ennyire. Egy jó tollal papírra azért még jobb érzés írni, kérdés hogy ki próbált már jobb tollat...
És azért van utánhúzása, plusz nem tökéletes a lekövetése szerintem (sokszor csúnyább a végeredmény, mint papíron töltőtollal), viszont valóban, ha magát a technikát nézzük, baromi jó, és vissza nem adnám. A tokot erős túlzásnak éreztem, bármelyiket bármennyiért, nem azért, mert nem tudnám kifizetni, hanem mert na. Most bedugós tokot fogok szerezni hozzá, toll tartóval, mert így natúrban mozgatva azért az leesik néha.
Nekem egyszer fagyott már le, pedig semmi különöset nem csináltam.
Amit észrevettem, hogy a szürke írás átghostingol másik oldalakra, de lapfrissítés (másik fájl pl) után eltűnik, nem a kijelző, sokkal inkább a szoftver hibája, de nem vészes.
A tolltól tartottam, mivel nem fém, de érdekesmód brutál minőségi tényleg a fogása is. Kényelmes. De ha szépen szeretnék írni, akkor muszáj lesz ezentúl is egy kicsit minőségi tollal, minőségi tintával, papírra. Viszont amire való, arra nagyon jó. PDF-eken dolgozom, jegyzetelek rájuk, már ezzel sokat nyertem, hogy nem kell kinyomtatnom egy csomó mindent. Újságot is rajta olvasok, valamint felmásoltam már rá a könyveimet is, egyelőre csak olvasni nem nagyon tudtam még nekiállni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kuponkunyeráló
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- DOOM - The Dark Ages
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- SSD kibeszélő
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest