- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
Netty
újonc
Szia! Vissza kell nekem is küldeni a készüléket. Kérhetek ezzel kapcsolatban privátban segítséget? Nekem is volt problémám a beszürküléssel, de azt hittem ez normális. De sajnos közben leejtettem és nem lehet bekapcsolni. Tudunk esetleg privátban egyeztetni? Köszönöm, Netty
-
Netty
újonc
Sziasztok, ma sajnos kiesett a tablet a tokból és valószínűleg a bekapcsoló gombra esett (mellette látok egy kis sérülést) és most nem tudom bekapcsolni. Ha jól látom a honlapon nincs javítás, csak kedvezményes áron lehet egy felújított eszközt venni. Van valakinek bármi tapasztalata? Vagy ötlete, hova lehetne levinni itthon javítattni? Sajnos nem szinkronozáltam és most az összes jegyezetmhez sem férek hozzá ami benne volt :-( Teljesen el vagyok keseredve és borszatóan hálás lennék, ha valaki tudna segíteni!
-
Netty
újonc
Sziasztok!Uj Remarkable 2 tulajdonos vagyok alap felhasznaloi tudassal.Keresek tapasztalt felhasznalot aki szemelyesen es/vagy telefonon tudna segiteni nehany kerdesben.Halasan koszonom a segitseget!
Elso korben erdekelne,hogy az normalis,hogy a kijelzo nehany perc hasznalat utan atvalt szurke szemcsesre?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- Xiaomi Redmi Pad Pro 8GB+256GB Silver
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Eladó Apple Ipad Air 5 10 9 / M1 /WIFI + CELLULAR / 256GB Újszerű állapotban!
- iPad gen 6. - TÖLTŐ CSATLAKOZÓ HIBÁS
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest