Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
Új hozzászólás Aktív témák
-
rolandg
tag
Minden relatív. Ott van például az idő, amit nehezen tudok forintosítani, még akkor is, ha ismerem az órabérem. Mikor órákat jegyzetelek egy megbeszélésen és az emlékeztető néhány gombnyomás, nem pedig órák gépelése, akkor azért nagyon hasznos. Meg akkor is, amikor olyan helyen vagyok, ahol nem tudok gépelni, hanem kézzel megírom a leírásokat, és egy gombnyomással át tudom alakítani dokumentummá. Vagy mikor a jegyzeteim scannelés, másolás nélkül küldöm el a kollégáimnak. Másra használjuk, és nyilván ha csak magamnak jegyzetelnék, máshogy gondolnám. Vagy nem. Mert eddig állandóan a jegyzeteim kerestem. Most meg ez másodpercek. Ott van egyben minden. És igen, ez brutál drága cucc. Viszont ha jelentős időt spórol meg, akkor megéri. Ha egy jegyzetfüzettel kiváltható, akkor felesleges drága kacat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad 11, Silver, új , makulátlan,128Gb, Wifi, 100% akku, tokkal + Pencil
- BONTATLAN Új Ipad 10th , 11th Minden szín 1év hivatalos Apple Garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL.
- újszerű iPad Mini (6. generációs) 64GB Wi-Fi space gray asztroszürke ajándék tok és fólia
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- SAMSUNG GALAXY TAB S10 ULTRA 12/512GB WIFI OLCSOBB MOONSTONE GRAY
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB CM MasterBox MB511 RGB 650W
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Számítógép - Gamer PC! Csere-Beszámítás! R5 5600G / RTX 4060 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4441, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest